Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wypalenie życiowe

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Wentyl1996 napisał(a):

Jestem totalnie załamany a wy się do k...wa mać śmiejecie .To co za forum ?!Ja../cenzura/e .

A myślałem, że to ja jestem maruda. 

Twoja rodzina, ludzie z pracy i tu na forum nikt Cię nie rozumie. Przypadeg? Nie sondze! Każdego będziesz odpychać, będą Cię ignorować jeżeli w kółko i na okrągło będziesz powtarzał tylko jak Ci jest źle, jaki jesteś upośledzony itp. Zacznij pokazywać się z jakiejś innej strony a złapiesz z kimś kontakt i zrozumienie. 

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej o pogodzie pisać ......

U mnie leje

Tym nikogo się nie będzie dobijać 

Wychodzą tutaj charakterki

W dniu 18.05.2025 o 15:22, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Moim zdaniem nie powinieneś myśleć o jakichś testach na inteligencję, takie testy za każdym razem w jakimś odstępie czasowym można rozwiązać inaczej, na co to komu potrzebne tak naprawdę ile punktów zdobył, a Ty to ciągle powtarzasz. Powinno to zwrócić Twoją uwagę na to w czym masz braki i to uzupełnić. 

Ty raczej czujesz się bezradny bardziej niż wypalony. Wypalić może się ten, kto był jak ogień, płoną, i jest teraz tym zmęczony. 

Możesz zasnąć jeśli możesz, przespać życie i co to da? Nic to nie da, zbyt długi sen też nie jest zdrowy. Lepiej się czymś zainteresować, nawet włączyć sobie jakiś film, który zainteresuje i zainspiruje. 

Tylko przez jakąś zmianę, energię w coś wyłożoną, można do czegoś dojść.

Życie to tak naprawdę ciągle poszukiwanie tego co da nam szczęście. Albo samego siebie. 

Jest coś na pewno w czym mógłbyś się odnaleźć i na pewno ktoś kto Cię zrozumie, jeśli Ty sam zmienisz swoje nastawienie. 

Zgadzam się z tym 

Życie to ciągłe poszukiwanie .Niestety trwa to prawie całe życie .Ale może o to chodzi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Ci pisałem zgłoś się do pewnego psychiatry, który stosuje zabiegi tps mogę Ci podać takiego lekarza. Wykonuje on zabiegi tps na autyzm. Mój znajomy z forum miał problemy z zaburzeniem funkcji poznawczych, powoli myślał, miał zaburzone myślenie, wykonał serie zabiegow tps I mózg mu się odmulił. Na autyzm jest protokół tps, który usprawnia pracę mózgu. Do tego się edukuj, stosuj omege 3 w odpowiednich dawkach. I będzie lepiej

Leczenie zaburzeń obecnych w AUTYŹMIE za pomocą TPS®

Neurostymulacja okolicy prawego skrzyżowania skroniowo-ciemieniowego (rTPJ) wykazuje poprawę w zaburzeniach towarzyszących spektrum autyzmu.

U mojego Doktora maja taki protokół może by Ci pomógł

.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi