Skocz do zawartości
Nerwica.com

Poznajmy się po oczach

tarantula

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Palkrolik
1 godzinę temu, Dzitek napisał:

Moje lęki niestety nie pozwalają na wysłanie tego typu zdjęcia 😒

Wrzucaj śmiało. Gdzie jak nie tu masz pokonywać własne lęki 🤔. Łatwiejszej opcji się nie znajdzie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Kawa Szatana napisał:

@DzitekZależy mi na tym, abyś nie odebrał źle moich wypowiedzi, także jeśli coś Ci się w nich nie podoba - daj znać, a pozbędę się klawiatury.

@Daljayyyyy... chyba potrzebuję adwokata.

@Lucy32Myślę, że @AnissemSirch miałby w tej kwestii coś do powiedzenia - jako kolekcjoner oczu. Ciekawe skąd je ma... tak, wiem, że z lodówki, ale nie o to mi chodzi.

Heheheh🤣🤣🤣tez mnie ciekawi skad😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 21.02.2023 o 14:12, Dalja napisał:

Ja mam duże oczy, ale jestem zdecydowanie słuchowcem. Naukowiec który tą teze przedstawił chyba nie był poważny :D:D:D Duże czy male oczy czy skosne czy nie wiem jakie to tylko i wylacznie efekt przekazanych genow. Predyspozycje do przyswajania informacji to musza sie "kryc" gdzies w naszym mozgu. Nie w wielkosci oczu...

@Daljapokaz swoje oczka rowniez😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.02.2023 o 19:05, Kawa Szatana napisał:

@DzitekZależy mi na tym, abyś nie odebrał źle moich wypowiedzi, także jeśli coś Ci się w nich nie podoba - daj znać, a pozbędę się klawiatury.

@Daljayyyyy... chyba potrzebuję adwokata.

@Lucy32Myślę, że @AnissemSirch miałby w tej kwestii coś do powiedzenia - jako kolekcjoner oczu. Ciekawe skąd je ma... tak, wiem, że z lodówki, ale nie o to mi chodzi.

W dniu 23.02.2023 o 19:27, Lucy32 napisał:

Heheheh🤣🤣🤣tez mnie ciekawi skad😄

Z pewnej edycji konkursu na tym forum, taka tam pamiątka sentymentalna :D:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kawa Szatana

Moja walka z lękiem wysokości polega na tym że wybieram się rowerem na przejażdżkę przez most który ma kilka kilometrów - zawsze robię to w okresie wakacyjnym, najczęściej w niedzielę bo wtedy jeździ tam sporo osób i inni ludzie są dla mnie jakby taką motywacją bo skoro oni dają radę to ja nie dam? (jeszcze weźmy pod uwagę że spora część osób to dzieci albo osoby starsze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi