Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Trudno powiedziec jakbys sie zachowal, w momencie zagrozenia skacze nam adrenalina wiec roznie sie zachowujemy, czasem zupelnie nie jak my.

Drganie mięśni też jest spowodowane adrenaliną.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Kurwa aplikacja banku potrzebuje wersji androida 6.0 A ja mam 10.0. A Nie działa. O co chodzi no do jasnej

Dzialalo

Może mają chwilowe problemy, albo robią z nią coś i jak skończą to będzie działać. Możesz na necie sprawdzić czy ludzie nic nie piszą. 

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, bei napisał(a):

Może mają chwilowe problemy, albo robią z nią coś i jak skończą to będzie działać. Możesz na necie sprawdzić czy ludzie nic nie piszą. 

Od razu sprawdziłam czy jest awaria. Nie było A to nie działa już mi z 2 tygodnie co najmniej. Chodzi o GOmobile banku bnp

Siostrze działa ta sama apka

Wyczyscilam też pamięć podręczną tej aplikacji i tam te wszystkie smieci pamięci co można jej usunąć. Odinstalowalam też i zainstalowałam dwa razy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Gdybym miała np blokadę przed jakimś niebezpiecznym działaniem to by komunikat jakiś wyświetlał się na pewno 

A to po prostu nie reaguje na dotyk palca

Można jeszcze spróbować podejść do banku zapytać, ale szczerze to mam wątpliwości czy ludzie tam pracujący się na tym znają.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, bei napisał(a):

Można jeszcze spróbować podejść do banku zapytać, ale szczerze to mam wątpliwości czy ludzie tam pracujący się na tym znają.

Masz rację też mi się tak wydaje że nie będą wiedzieć. Jeszce może przedzwonie tam. Dzięki bei

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka to za aplikacja? 
Jak dla mnie to lepiej aplikacji bankowych nie używać, ja np. wchodzę na stronę internetową przez przeglądarkę internetową, i tam załatwiam te sprawy 'bankowe' :D , gdy muszę internetowo załatwić.

Dziwne, że na taką starą wersję appkę robią?? coś jest nie tak :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Jaka to za aplikacja? 
Jak dla mnie to lepiej aplikacji bankowych nie używać, ja np. wchodzę na stronę internetową przez przeglądarkę internetową, i tam załatwiam te sprawy 'bankowe' :D , gdy muszę internetowo załatwić.

Dziwne, że na taką starą wersję appkę robią?? coś jest nie tak :P 

Jaką starą. Android 10 jest bardzo stary? Xd nie można tylko z neta bo ci przychodzi potwierdzenie na telefon właśnie w aplikacji. Kiedyś były smsowo. Jak robisz przelew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Jaką starą. Android 10 jest bardzo stary? Xd nie można tylko z neta bo ci przychodzi potwierdzenie na telefon właśnie w aplikacji. Kiedyś były smsowo. Jak robisz przelew

No android 6 to stare, i to coś jest nie tak, że niby Android 6 trzeba mieć, a na 10 nie działa?? 

U mnie przychodzi jak coś sms z kodem, gdy chce płatność internetową zrobić, i potem wpisuję kod :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, KochamElcie napisał(a):

No android 6 to stare, i to coś jest nie tak, że niby Android 6 trzeba mieć, a na 10 nie działa?? 

U mnie przychodzi jak coś sms z kodem, gdy chce płatność internetową zrobić, i potem wpisuję kod :D .

No właśnie A u mnie było hasło w aplikacji :( stare metody lepsze 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No właśnie A u mnie było hasło w aplikacji :( stare metody lepsze 

No to coś jest nie tak, że Android 6, a Android 10 nie działa 😕 . Ja bym to zgłosił do banku, bo to coś z ich strony, albo ewentualnie zmienił bank na inny, gdzie przychodzą SMS przy płatności, a nie że aplikację trzeba.

Te banki to ich porypało z tymi aplikacjami, a w ogóle to jest niebezpieczne trochę trzymać aplikację bankowe na telefonie, bo niech ktoś się włamie do niego przez internet albo ukradnie telefon, to lipa :D 

Ja mam konto w angielskim banku. Tam cały czas SMS jest tylko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, KochamElcie napisał(a):

No to coś jest nie tak, że Android 6, a Android 10 nie działa 😕 . Ja bym to zgłosił do banku, bo to coś z ich strony, albo ewentualnie zmienił bank na inny, gdzie przychodzą SMS przy płatności, a nie że aplikację trzeba.

Te banki to ich porypało z tymi aplikacjami, a w ogóle to jest niebezpieczne trochę trzymać aplikację bankowe na telefonie, bo niech ktoś się włamie do niego przez internet albo ukradnie telefon, to lipa :D 

Ja mam konto w angielskim banku. Tam cały czas SMS jest tylko. 

Trza się dowiedzieć co do chu... racja niebezpieczne ale nie mam dużo środków xd i karta jest na debet. A czy tak se można tam wyklikac szybki mały kredyt to w sumie nie wiem. Ja to ogólnie nie dbam o bezpieczeństwo ani na tel ani na kompie. Taka jestem zua

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Trza się dowiedzieć co do chu... racja niebezpieczne ale nie mam dużo środków xd i karta jest na debet. A czy tak se można tam wyklikac szybki mały kredyt to w sumie nie wiem. Ja to ogólnie nie dbam o bezpieczeństwo ani na tel ani na kompie. Taka jestem zua

No trochę kpina z tą wersją androida 6.0... Nie czaję tego. Nie dbają widocznie o to. 

No ja w sumie bym się martwił, gdybym miał tysiące funtów, ale tak to nie ma co... Jednak aplikację bankową mieć zainstalowaną, to zaraz mi paranoje wjeżdżają, że jestem narażony, chociaż ja to czasem przesadzam. 

U mnie na konsolce jest Android 13, a najnowszy to chyba 16, ale to i tak nie jest Android 6 przestarzały juź, więc coś nie tak jest, a na infolinii banku nie wiedzą?

Swoją drogą uważam, że te obowiązkowe instalacje aplikacji to trochę przesada. Niekażdy musi mieć smartfona, może też niekażdy chce płacić internetowo, heh... 

Ja czasami zamawiam coś przez neta albo subskrybcja w grze, a jak przelewam komuś hajs na konto, to do mnie dzwoni telefon i mam powiedzieć na głos numer, który widzę na ekranie czy coś takiego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, KochamElcie napisał(a):

No trochę kpina z tą wersją androida 6.0... Nie czaję tego. Nie dbają widocznie o to. 

No ja w sumie bym się martwił, gdybym miał tysiące funtów, ale tak to nie ma co... Jednak aplikację bankową mieć zainstalowaną, to zaraz mi paranoje wjeżdżają, że jestem narażony, chociaż ja to czasem przesadzam. 

U mnie na konsolce jest Android 13, a najnowszy to chyba 16, ale to i tak nie jest Android 6 przestarzały juź, więc coś nie tak jest, a na infolinii banku nie wiedzą?

Swoją drogą uważam, że te obowiązkowe instalacje aplikacji to trochę przesada. Niekażdy musi mieć smartfona, może też niekażdy chce płacić internetowo, heh... 

Ja czasami zamawiam coś przez neta albo subskrybcja w grze, a jak przelewam komuś hajs na konto, to do mnie dzwoni telefon i mam powiedzieć na głos numer, który widzę na ekranie czy coś takiego :D

Jeszcze nie zadzwoniłam. Racja że to przesada bo nie wszyscy mają smartfony ale pewnie da się poprosić o zmianę na autoryzację SMS. Jak działało było wygodnie, blik był i śmigalo wszystko 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Kurwa aplikacja banku potrzebuje wersji androida 6.0 A ja mam 10.0. A Nie działa. O co chodzi no do jasnej

Dzialalo

A jaki jest objaw? W sensie co dokładnie w niej nie działa albo jaki komunikat się wyświetla?

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

A jaki jest objaw? W sensie co dokładnie w niej nie działa albo jaki komunikat się wyświetla?

Nic się nie dzieje tylko nie reaguje na dotyk i nie moge jej użyć tylko się włącza startowa do logowania i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nic się nie dzieje tylko nie reaguje na dotyk i nie moge jej użyć tylko się włącza startowa do logowania i tyle

może zadzwoń do siedziby banku?  skoro to nie wina telefonu to może ci coś powiedzą.

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

No wiem tak zrobię już mi wyżej tak radzili. A shad drąży jeszcze to odpowiadam xd

pisałaś, że coś z aktualizacją androida. Może faktycznie jakąś dużą aktualizację szykują i stąd problemy. No ale ja bym zadzwoniła. :P 

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalila napisała, że aplikacja bankowa wymaga Android 6.0, a telefon, którego używa to Android 10. Więc coś nie tak z aplikacją, a nie z telefonem :P . Przecież teraz chyba Android 16 jest najnowsze, to wymaganie Android 6.0 w 2026 to żart jakiś i nieporozumienie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Wejdź w ustawienia -> aplikacje -> nazwa tej aplikacji

I zobacz zakładkę z uprawnieniami, czy przypadkiem się nie odznaczyły np. uprawnienia do używania biometrii albo coś w tym stylu.

Ewentualnie może dodawałaś nowego kciuka albo coś? Czasem trzeba ponownie zweryfikować.

Możesz też kliknąć na "wymuś zatrzymanie" i dopiero wtedy daj wyczyszczenie pamięci podręcznej

49 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dalila napisała, że aplikacja bankowa wymaga Android 6.0, a telefon, którego używa to Android 10. Więc coś nie tak z aplikacją, a nie z telefonem :P . Przecież teraz chyba Android 16 jest najnowsze, to wymaganie Android 6.0 w 2026 to żart jakiś i nieporozumienie. 

Niemożliwe, żeby oficjalna aplikacja banku wymagała starszej wersji niż mają obecnie ludzie

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, shadow_no napisał(a):

Niemożliwe, żeby oficjalna aplikacja banku wymagała starszej wersji niż mają obecnie ludzie

Jedyna możliwość, to że aplikację stworzyli za czasów Android 6.0 i od tamtej pory nie aktualizowali nic, ale to byłoby nieprofesjonalne i raczej niedopuszczalne, tym bardziej że tu chodzi o bank i finanse 😛 . Więc coś jest nie halo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, dzisiaj znalazłam kanał na youtube szukałam akurar mojego ulubionego kanału z cukierniczymi wyrobami?, i nie zbyt polubiłam ten kanał ale jednak był naprawdę klimatyczny wręcz sympatyczny do obejrzenia więc się podzielę a takż3 udokumentuję go. 

<33 

Kolejny kanał ale to już z poważniejszych jak dla mnie poważniejszych to na pewno ale wręcz ważniejszych tematów i takich no tematów życiowych kanał znalazłam prowadzony przez miłą kobietę kanał anglojęzyczny. Na temat spraw związanych z psychologią, psychiatrią, głównie psychopatią, Aspd ogólnie i narcystycznym zaburzeniem osobowości. 

https://m.youtube.com/shorts/YT-jWTk65-M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi