Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 14.05.2026 o 14:02, Dalila_ napisał(a):

Ja czasem mam dziwne przemyślenia i dziwne pytania mi do głowy przychodzą. Trochę nie nadają się na wątek i nie wiem gdzie je pisać najlepiej? xd jest temat Dalila ale to miało służyć nie do moich pytań tylko pytan do mnie i nie wiem czy to pasuje 

Ponawiam@shadow_nomozesz spytać resztę? Bo nie wiem wszędzie pisze tak dużo co pewnie wkurza. Z drugiej strony zrobi się kolejny wątek offtop co denerwuje wielu użytkowników jak zauważyłam w sensie no te wątki takie właśnie bo nie ma tej opcji ukrycia wątku🤔 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Niee bo wtedy przytlocze cały wątek. To już wolę założyć swój temat

Przecież tu nie ma wątków, tutaj się pisze o wszystkim więc nic nie przytłoczysz. Ale jak chcesz.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ponawiam@shadow_nomozesz spytać resztę? Bo nie wiem wszędzie pisze tak dużo co pewnie wkurza. Z drugiej strony zrobi się kolejny wątek offtop co denerwuje wielu użytkowników jak zauważyłam w sensie no te wątki takie właśnie bo nie ma tej opcji ukrycia wątku🤔 

A ten imienny temat Dalila nie nadaje się? Jako taki mikroblog :D Daj przykład takiej rozkminy do wrzucenia. Bo nie wiem czy mówisz o nowych tematach gdzie inni mają się też włączać do dyskusji czy bardziej taki Twój przekaz dnia bez komentarzy tylko przemyślenia? Możliwości jest wiele ale nie wiem do końca jaka koncepcja jest

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Jeśli mogę doradzić to mnie też się wydaje - tak jak wyżej napisał @shadow_no, że najlepiej pisać w wątku Dalila_ Jeśli będziesz tam zadawać pytania i pisać swoje rozkminy - to przecież dobrze to pokaże Twoją osobowość. A użytkownicy nie tylko będą mieli okazję Ciebie poznać lepiej (a taka była idea), ale także wypowiedzieć się, no i również zadać jakieś pytania Tobie. Co nie znaczy, że nie powinnaś się też tutaj wypowiadać, albo w innych wątkach

Są odpowiedzi, które przychodzą dopiero wtedy, gdy człowiek przestaje walczyć ze światem, a zaczyna słyszeć własną duszę (Aida)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi