Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wszyscy mają niewidoczne włoski, wąsy. Jak się przyjrzysz to większość jednak kobiet ma owłosienie albo je goli. A blondynki są takie co nie widać aż tyle ale jest równie dużo takich co widać że mają włosy nawet że blond. I tu kolor nie uratuje

Taki biały fuzz hair jest fajny.

Edytowane przez Grouchy

💙🧡💛  す  I am naff and a dweeb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Osiagnelam też chyba jakiś kolejny poziom mentalnej starości ostatnio. Chce ludzi bezproblemowych i świętego spokoju 

Oby na stałe 

Coś w tym jest że z wiekiem człowiek szuka tylko świętego spokoju i żeby wszyscy się odwalili 🏡☀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nigdy nie miałam ekspresu do kawy (tylko w pracy używam). Nie miałam też zmywarki i to mnie bardziej boli.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, bei napisał(a):

Ja nigdy nie miałam ekspresu do kawy (tylko w pracy używam). Nie miałam też zmywarki i to mnie bardziej boli.

Nie lubisz zmywac aż tak? Ja to szczerze do zmywarek jestem mieszana, zwykle i tak trzeba naczynia namoczyć żeby ładnie puścilo no chyba ze kogoś tam stać na długie ekstra programy i tak używa. A takto tabletki często nie rozpieszczają się. Ile naCzyn typu jakieś szklanki albo talerzyki to praktycznie czyste się wklada i ile razy człowiek się zastanawia czy to myte czy nie myte było... Duży wygodny zlew i ogólnie wszystko chyba szybciej wychodzi. Zmywarka się przydaje jak są święta i stosy nauczyn partia po partii. Są duże garnki co nawet nie wlożysz  do zmywarki no albo wlożysz jeden garnek na prawie cały dół XD jak sam mieszkasz i masz mało naczyn no to zanim zapelnisz zmywarkę to ze 3 dni. Zależy co gotowałes może zacząć jebac zapach w środku. To samo do płyty elektrycznej gaz jest milion razy wygodniejszy dla mnie. Na płycie to zanim rozgrzeje odwrocie głowę i nagle kipi leje się. Gaz na oko i wiesz co Cię czeka 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Nie lubisz zmywac aż tak? 

Szkoda gadać. 

U mnie pleśń w pozostawionych naczyniach to norma. Potem boje się tego dotykać więc mogę obserwować jej cykl rozwoju... .

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Też nie mam zmywarki, bo mi szkoda niszczyć naczyń. Zmywanie po 5 osobach na co dzień zajmuje kwadrans a po gościach to się człowiek może przemęczyć te kilka razy w roku 😉 Najlepiej sobie puścić w tle jakiś program w internecie.

Kwadrans po 5 osobach?

Dziwne bo jak u mnie jest 5 osób to po 1 dniu jest cała sterta do zmywania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Elciaa napisał(a):

Kwadrans po 5 osobach?

Dziwne bo jak u mnie jest 5 osób to po 1 dniu jest cała sterta do zmywania.

Bo pewnie synowie są to zużywają łyżeczki kubki szklanki to się robi startą. No ale to to nawet nie są brudy najczęściej. Ale pleśń na naczyniach aż ludzie mają... Na drugi dzień to można sobie zostawić jedna brytfanna co się musi pomoczyc czy tam kilka h poleżeć żeby zeszło. Ale tak trzymać naczynia żeby resztki i tłuszcze przysychaly. I jeszcze się ciasno robi. Beznsensu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale dlaczego miałabym zostawiać sobie stertę zaschniętych naczyń do wieczora? Zmywa się na bieżąco.

Są takie dni gdzie np większość czasu mnie nie ma w domu albo zajęta jestem innymi czynnościami niż stanie w kuchni i gotowanie a później zmywanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi