Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Maat napisał(a):

Nie jest z tobą najgorzej, skoro potrafisz odczytać ironię.

Moim pisaniem też się nie przejmuj, robię się na starość wiedźmowata i upierdliwa.

Ironię, sarkazm, kpinę, chyba potrafię ;))

Kto jak kto ale ja pomimo że jestem napływem z kafeterii to wpasowuję się w tematykę forum bo mam stwierdzoną nerwice lękową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, Maat napisał(a):

Macie swój wątek to sobie piszcie.

I tak zaraz dostanę ochrzan za "postawę".

😁😁 Poziom waszej mizernej pisaniny nawet w minimalnym stopniu nie motywuje do grzecznego pisania.

Dobrze ze ty trzymasz poziom swoimi wrzutami o wysokim poziomie intelektualnym 😃

jesteś z tych krzykaczy teatralnych z samego poczatku i dramatycznego odejścia z naszego powodu, ale widze ze nie odszedłeś?😀 zaskoczenie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Dobrze ze ty trzymasz poziom swoimi wrzutami o wysokim poziomie intelektualnym 😃

jesteś z tych krzykaczy teatralnych z samego poczatku i dramatycznego odejścia z naszego powodu, ale widze ze nie odszedłeś?😀 zaskoczenie 

To kobieta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poczatku żeśmy sie trochę nabrali ze tutaj tak ą ę bułka przez bibułkę a jest jak wszędzie wiec daruj to rozstawianie po katach w publicznym bądź co bądź miejscu na dziale off topic. Mała mi już sie ogarnela i inni co wieszczyli apokalipsę wiec ty tez sie może już ogarnij;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

Ironię, sarkazm, kpinę, chyba potrafię ;))

Kto jak kto ale ja pomimo że jestem napływem z kafeterii to wpasowuję się w tematykę forum bo mam stwierdzoną nerwice lękową.cos

Są tu takie osoby.

Ja choruję na depresję.

Ale dobra,nie wchodzę na smutne tematy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poczatku żeśmy sie trochę nabrali ze tutaj tak ą ę bułka przez bibułkę a jest jak wszędzie wiec daruj to rozstawianie po katach w publicznym bądź co bądź miejscu na dziale off topic. Mała mi już sie ogarnela i inni co wieszczyli apokalipsę wiec ty tez sie może już ogarnij;)

Gulka ci skoczyła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są tu takie osoby.

Ja choruję na depresję.

Ale dobra,nie wchodzę na smutne tematy.

Depresję też znam, nie z autopsji akurat ale moja mama na nią choruję od 20 lat.

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Już spokojnie, konflikt można powiedzieć zażegnany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gulka ci skoczyła?

Nawet nie drgnęła:) 

a tobie nacisnęłam na gulke?

Depresję też znam, nie z autopsji akurat ale moja mama na nią choruję od 20 lat.

Elcia spokojnie możesz tu być nawet na nic nie chorując, nie musisz sie tłumaczyć;) w dzisiejszych czasach raczej ciężko o osobę która by sie nie wpisywała w choc 1 wątek poruszany tu na forum wiec wiadomo:)

nawet rym cymowi a raczej tym bardziej 😃 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Elciaa napisał(a):

Co ty taka bojowa?

Więcej zrozumienia. ;))

Nie będzie mnie nikt ustawiał po katach choc nic nie zrobiłam bo tak sobie usrral na fali początkowych emocji. Zaden czarny scenariusz sie nie sprawdził. Traktuje wszystkich rowno niezależnie czy maja jakies zaburzenia czy nie bo większość osób teraz jakies ma. Dla mnie to żadne ani usprawiedliwienie ani taryfa ulgową osobiscie nie lubie jak sie mnie np traktuje z litością wiec uwazam swoje podejscie za fair. Wiec osoba która nas wygania bez powodu w chamski sposób dostanie taka sama reakcje ode mnie niezależnie od tego czy ma depresje czy nie. Zyjemy w grupie i to nie jest tak ze możesz wszystko bo depresja. Zrozumienie to jedno a traktowanie normalne każdego powinno być podstawa jak również wymagania względem kultury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie będzie mnie nikt ustawiał po katach choc nic nie zrobiłam bo tak sobie usrral na fali początkowych emocji. Zaden czarny scenariusz sie nie sprawdził. Traktuje wszystkich rowno niezależnie czy maja jakies zaburzenia czy nie bo większość osób teraz jakies ma. Dla mnie to żadne ani usprawiedliwienie ani taryfa ulgową osobiscie nie lubie jak sie mnie np traktuje z litością wiec uwazam swoje podejscie za fair. Wiec osoba która nas wygania bez powodu w chamski sposób dostanie taka sama reakcje ode mnie niezależnie od tego czy ma depresje czy nie. Zyjemy w grupie i to nie jest tak ze możesz wszystko bo depresja. Zrozumienie to jedno a traktowanie normalne każdego powinno być podstawa jak również wymagania względem kultury.

Wiem, dlatego już na wstępie zaznaczyłam że takie nazewnictwo nie jest wporządku.

Tyle.

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nawet nie drgnęła:) 

a tobie nacisnęłam na gulke?

Elcia spokojnie możesz tu być nawet na nic nie chorując, nie musisz sie tłumaczyć;) w dzisiejszych czasach raczej ciężko o osobę która by sie nie wpisywała w choc 1 wątek poruszany tu na forum wiec wiadomo:)

nawet rym cymowi a raczej tym bardziej 😃 

Spoko, tak tylko wspomniałam że to rozumiem, to nie było tłumaczenie się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ja spadam bo nie lubie kłótni jak już mówiłam. 

I tak byś musiała spadać bo panna mat tak sobie wymyśliła. a tak w ogóle w ogóle nie musisz znikad spadać i o to sie rozchodzi. Poza tym ja już zakończyłam ciężko sie wykłócać z odp typu ‚ nie zesraj sie ‚ 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak byś musiała spadać bo panna mat tak sobie wymyśliła. a tak w ogóle w ogóle nie musisz znikad spadać i o to sie rozchodzi. Poza tym ja już zakończyłam ciężko sie wykłócać z odp typu ‚ nie zesraj sie ‚ 😃

Tylko ja nie spadam dlatego bo ktoś mi tak każe tylko dlatego bo nie lubie uczestniczyć w kłótniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Tylko ja nie spadam dlatego bo ktoś mi tak każe tylko dlatego bo nie lubie uczestniczyć w kłótniach.

No ja jestem z tych co nie spuszczają uszu po sobie na chamstwo skierowane we własna stronę ale ty rób oczywiscie po swojemu. Natomiast nie każda konfrontacja i wyrażenie własnego zdania to klotnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi