Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Dalja napisał(a):

Z broni glatkolufej najlepiej

Ha😁.

Widzicie chłopy! Dziewczyna się zna na temacie.

Brać przykład i uczyć się!

A z tym domem jestem ciekawy jak faktycznie jest.

No bo podali, że uderzył w budynek rozwalając dach. Potem gdzieś pisali, że ten dach już taki był wcześniej. No i na końcu już dementują twierdząc,  że ruskie dezinformację sieją. 

No teraz to tak namieszali, że nikt nie dojdzie.

Ale jedno mnie rozwala jeszcze...

No ten wywiad z dudusiem. 

Jawnie mówi, że wtedy ta rakieta w Przewodowie na początku wojny zabiła u nas dwie osoby. Dzwonił do niego dej dej i namawiał go na wojenkę a tam ewidentnie są dowody, że S300 było wystrzelone z terytorium Ukrainy i to ich rakieta z numerami seryjnymi została wystrzelona....

No a potem komediant dostaje najwyższe odznaczenie państwowe.... No to już jest skandal... za takimi odznaczeniami to i niezła forsa idzie.... 

No nie mogę.... I centralnie o tym mówi przyznając się.... masakra.

A idę bo zaraz się zdenerwuję.

Ostatnio lubię sprawdzać osobiście pewne sprawy. Udało się tego drona sfotografować. 

Niby zestrzelony... ale świadkowie mówili, że strzałów słychać nie było... Tyle, że spadł... no ale nie wiadomo... śladów zestrzelenia nie było widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalja napisał(a):

Nikt by im nie dał sprzętu poza tymi co są najblizej

Oj Dalia. Chodzi o to, że my żeby coś dać to nie możemy się rozbroić. Pożyczysz komuś butelkę mleka wiedząc, że Ci braknie dla dziecka? No nie. Dzielisz się ale nie oddajesz wszystkiego. Zresztą oni to mogą od nas kupić lub spłacić w ratach. Czy nam ktoś coś daje? Kupujemy za naszą kasę a im za darmochę to trochę coś nie teges.

Oby to się już skończyło. Już się kończy. Ciekawe co trampek z putkiem ugadali....

Tyle się dzieje za kulisami a my nic nie wiemy.

Przecież nawet te drony... czy ta rakieta...

Jaki to problem dla jakichkolwiek służb zdobyć sprzęt i go użyć w prowokacji? 

Przecież to standardowe działania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Fuji napisał(a):

Oj Dalia. Chodzi o to, że my żeby coś dać to nie możemy się rozbroić. Pożyczysz komuś butelkę mleka wiedząc, że Ci braknie dla dziecka? No nie. Dzielisz się ale nie oddajesz wszystkiego. Zresztą oni to mogą od nas kupić lub spłacić w ratach. Czy nam ktoś coś daje? Kupujemy za naszą kasę a im za darmochę to trochę coś nie teges.

Oby to się już skończyło. Już się kończy. Ciekawe co trampek z putkiem ugadali....

Tyle się dzieje za kulisami a my nic nie wiemy.

Przecież nawet te drony... czy ta rakieta...

Jaki to problem dla jakichkolwiek służb zdobyć sprzęt i go użyć w prowokacji? 

Przecież to standardowe działania. 

Nie przeczytałam po 3 zdaniu. Nie chce mi się. Pisałam ci że sojusz daje nam to my dajemy Ukrainie A Ty w koło Macieju wracasz 

Ci w sensie wyżej pisalam

14 minut temu, Raccoon napisał(a):

Nie lubię zmian 😆😆

Czemu ty i mała mi macie beke z tematow ludzi z kafe czytając ich tematy na kafe. To jest fuuuuuck logic prze /cenzura/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Fuji napisał(a):

Ostatnio lubię sprawdzać osobiście pewne sprawy. Udało się tego drona sfotografować. 

Niby zestrzelony... ale świadkowie mówili, że strzałów słychać nie było... Tyle, że spadł... no ale nie wiadomo... śladów zestrzelenia nie było widać.

Oj tam zestrzelony - przecież tylko 3 zestrzelili, a było 19, to znaczy, że reszta sama spadła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi