Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Maat napisał(a):

Mnie kumpel powiedział "Jeszcze dwa lata i nas wszystkich już tutaj nie będzie".

Koleżanka też dziś próbowała siać panikę, sprowadziłam ją delikatnie do pionu.

Mnie śmieszą takie sytuacje i sianie paniki przez byle gówno. A nawet gdyby rzeczywiście w przyszłości jakaś wojna była, to po prostu można emigrować. A przynajmniej kobiety mogą.

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Raccoon napisał(a):

Mnie śmieszą takie sytuacje i sianie paniki przez byle gówno. A nawet gdyby rzeczywiście w przyszłości jakaś wojna była, to po prostu można emigrować.

Ja żyję przede wszystkim teraźniejszością.

Nie panikowałam ani jak była pandemia,ani teraz.

Skoro ludzie chcą się nakręcać,ich problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, dostałam alert. I śledzę wiadomości. Nie panikuję, ale zdaję sobie sprawę, że może nam grozić niebezpieczeństwo. NIe ma co się śmiać. Bo to serio poważna sprawa. WKurza mnie to, jak ludzie, którzy są tacy odważni robią sobie z tej sytuacji jaja. żenada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Maat napisał(a):

Ja żyję przede wszystkim teraźniejszością.

Nie panikowałam ani jak była pandemia,ani teraz.

Skoro ludzie chcą się nakręcać,ich problem.

W pandemii denerwowało mnie niesamowicie blokowanie i zamykanie wszystkiego, utrudnianie życia, zmuszanie do chodzenia w maskach, które nic nie dawały a przed które dostałem raz ataku duszności. Znajomy się dziwił jak kupiłem puszkę coli w sklepie i normalnie ją otworzyłem i nie piłem "ale jak to tak bez dezynfekowania?????" 😆 No normalnie, żyję dalej jakoś ¯\_(ツ)_/¯

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Raccoon napisał(a):

W pandemii denerwowało mnie niesamowicie blokowanie i zamykanie wszystkiego, utrudnianie życia, zmuszanie do chodzenia w maskach, które nic nie dawały a przed które dostałem raz ataku duszności. Znajomy się dziwił jak kupiłem puszkę coli w sklepie i normalnie ją otworzyłem i nie piłem "ale jak to tak bez dezynfekowania?????" 😆 No normalnie, żyję dalej jakoś ¯\_(ツ)_/¯

A wiesz ile osób zmarło z powodu panedmii? To że ciebie cos nie dotyczy, nie znaczy, za nie, dotyczy innych. 

Ryzyko jest, bo Putras testuje na ile sobie może pozwolić. 

Już widzę jak wszyscy tutaj pełni nerwic i depresji emigrujemy za granicę. Tak się tylko mówi. Aczkolwiek też myślę, że kobiety mogą spać spokojnie. Myślę że, prawdopodobieństwo śmierci w wyniku ataku drona jest mniejsza niż śmierci w wyniku wypadku samochodowego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Gdy Rosja wkracza do akcji, fajny klimat nastaje. Zresztą nie tylko podobnie, Ukraina, Białoruś itp. 

Oby to nie było chwilowe ; ) 

Uchodźcy z Białorusi najlepsi. 

Rozumiem chorobę psychiczną, ale czy ty właśnie pochwalasz wojnę?

Co do wydarzeń z dzisiejszej nocy, no przyszłość jest niepewna, ale na razie staram się nie panikować. Nie zaatakowali nas, tylko prowokują, testują. Zresztą padła gdzieś teoria, że to Ukraińcy. Jest tyle dezinformacji, że nie ufam ani jednym ani drugim. Zobaczymy, co przyniesie przyszłość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Mic43 napisał(a):

A wiesz ile osób zmarło z powodu panedmii? To że ciebie cos nie dotyczy, nie znaczy, za nie, dotyczy innych. 

Ryzyko jest, bo Putras testuje na ile sobie może pozwolić. 

Już widzę jak wszyscy tutaj pełni nerwic i depresji emigrujemy za granicę. Tak się tylko mówi. Aczkolwiek też myślę, że kobiety mogą spać spokojnie. Myślę że, prawdopodobieństwo śmierci w wyniku ataku drona jest mniejsza niż śmierci w wyniku wypadku samochodowego. 

Wszyscy mogą spać spokojnie, bo masowa panika jest śmieszna ¯\_(ツ)_/¯

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Rozumiem chorobę psychiczną, ale czy ty właśnie pochwalasz wojnę?

Co do wydarzeń z dzisiejszej nocy, no przyszłość jest niepewna, ale na razie staram się nie panikować. Nie zaatakowali nas, tylko prowokują, testują. Zresztą padła gdzieś teoria, że to Ukraińcy. Jest tyle dezinformacji, że nie ufam ani jednym ani drugim. Zobaczymy, co przyniesie przyszłość.

Panikować nie ma co. 

Teoria że to Ukraińcy to IMO rosyjska propaganda. Za duże ryzyko dla Ukrainy, gdyby to zostalo wykryte to byłby totalny blamaż i porażka. Ewentualne straty wizerunkowe i każde inne nie przeważają zysków. 

To właśnie taktyka Putlera. Jemu nie chodzi o to, by mu wierzyć. Jemu chodzi o to, byśmy byli niepewni, żebyśmy nie wiedzieli komu ufać. To już wystarczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

57 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Gdy Rosja wkracza do akcji, fajny klimat nastaje. Zresztą nie tylko podobnie, Ukraina, Białoruś itp. 

@You know nothing, Jon Snow Na Forum obowiązuje zakaz publikowania treści propagandowych oraz pochwalających działania wojenne i agresję państwową. Twój wpis narusza te zasady – nie ma tu miejsca na pochwałę Rosji ani bagatelizowanie sytuacji na Ukrainie czy Białorusi. Proszę o zaprzestanie takich wypowiedzi. Kolejne tego rodzaju komentarze będą traktowane jako złamanie regulaminu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

To tuman napisał :bezradny:

Edytowane przez Jurecki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, dobry wieczór. Ja jak zwykle tylko na chwilę. Nie śledzę wiadomości, nie czytam was. Wiem tylko tyle że tam coś z dronami itp ale ja ostatnio zawał miałam jak śmigłowiec jednostek specjalnych mi nad domem latał bo sobie narkotyki znaleźli. Podobno w wiadomościach o tym było😅 kurde do czego to doszło żeby w małej wsi w Borach Tucholskich kartel narkotykowy uczył się jak wytwarzać narko 🤔😉

Miłego wieczoru wszystkim życzę.❤️

A może by ktoś kawę zrobił🤔 nogę mam złamaną od 13 sierpnia🥴 po trzech tygodniach się okazało że na sor nie zauważono że to nie tylko jedna kość ale jeszcze dwa inne złamania są. Ehhh, całe życie w pechu. 

@Jurecki całe wieki cię nie widziałam. Co tam u ciebie? Lepiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka tak jak zawsze, ból życia się przewija codziennie.

A u ciebie co? Sprawy małżeńskie ... jak?

Ruszyła lawina. Mój mózg eksploduje. Za dużo się dzieje. Prokurator też się ruszył. Przesłuchują moich świadków. Rozwód daleko jeszcze. Walka w sądzie o zabezpieczenie dzieci. Plus szukam mieszkania. Dzisiaj kolejny nalot GOPS do domu, ale to akurat było zabawne i skierowane na mojego męża😀😉 wszyscy widzą że to on kłamie itd. Tylko kurde wszędzie tyle dokumentów, czasu o nerwów że ledwo daje radę. Do tego złamałam nogę przed punktem pobrań krwi. Gops mnie trochę ruszył abym zaczęła chodzić do lekarzy, bardzo mi pomogli ale niestety wszędzie wyniki wychodzą kiepsko. Niedokrwistość dosyć ostra, dwa razy dziennie pije żelazo 🤢 kręgosłup siada neurolog zlecił badania plus rezonans ale niestety muszę szukać otwartego bo w zamkniętym dostałam ataku paniki😥. Psychiatra, zrobiłam zmianę na NFZ i jest tragicznie. Muszę szukać innego. Teraz najgorsze jest z tą nogą bo jestem strasznie ograniczona a to mi nie pomaga przy tym wszystkim. Ehhh, starość czy co 🤔 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi