Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, Liber8 napisał(a):

@bei ja o bakteriach na podłodze nigdy nie rozmyślałem :D Nalewam wodę do miski, dodaję szampon i wycieram. Odkurzacze, mopy parowe, roboty sprzątające, to nie dla mnie. Im prościej tym lepiej :D 

Ja też nie myślałam zanim dopadło mnie OCD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sram na to wszystko, chyba nie zasnę dziś. Na niczym się nie mogę skupić, nie wiem, mój organizm się czegoś dopomina, jestem niespokojny, nadpobudliwy, jak w manii. Nerwowo wchodzę i wychodzę z tego forum. Jakbym szukał z kimś kontaktu, ale nie wiem z kim, ani z czym. Pustka i skończoność wszystkiego mnie opanowuje, wszystko jest niewystarczające i marne, może dostaje adhd i zaraz będę pisał jak @Dalja?? 

Wtf. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Mic43 napisał(a):

Sram na to wszystko, chyba nie zasnę dziś. Na niczym się nie mogę skupić, nie wiem, mój organizm się czegoś dopomina, jestem niespokojny, nadpobudliwy, jak w manii. Nerwowo wchodzę i wychodzę z tego forum. Jakbym szukał z kimś kontaktu, ale nie wiem z kim, ani z czym. Pustka i skończoność wszystkiego mnie opanowuje, wszystko jest niewystarczające i marne, może dostaje adhd i zaraz będę pisał jak @Dalja?? 

Wtf. 

Jeżeli masz ochotę na bluzgi to w wątku "Wkurza mnie"  jest większa tolerancja ekipy :P

Mam nadzieję, że @Dalja nie odbierze Twoich słów negatywnie :D Jakieś stosujesz końskie zaloty? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Jeżeli masz ochotę na bluzgi to w wątku "Wkurza mnie"  jest większa tolerancja ekipy :P

Mam nadzieję, że @Dalja nie odbierze Twoich słów negatywnie :D Jakieś stosujesz końskie zaloty? :D

W ogóle ich nie odbieram, w złości pisze się różne rzeczy ;)

4 godziny temu, Mic43 napisał(a):

Wtf. 

To chyba nie trudno się domyślić?? Schodzisz z pregi, a niektórzy mówią że podobna jest jak benzo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalja napisał(a):

To chyba nie trudno się domyślić?? Schodzisz z pregi, a niektórzy mówią że podobna jest jak benzo

Jeżeli faktycznie @Mic43schodzi z pregabaliny to nic dziwnego. Zawsze, gdy próbowałam z niej zejść, to czułam się strasznie. Mój rekord to ponad miesiąc bez pregabaliny i nic się nie polepszało więc wróciłam.

Ale ja brałam dużą dawkę

U @Mic43nie musi tak być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi