Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

@Jurecki Unreal Tournament 99, Soulcalibur 6 i od czasu do czasu przechodzę ponownie stare Stalkery. Cyberpunk 2077 jest dla mnie niegrywalny bo nie wiem w ogóle co mam tam robić. Wydałem na niego 99zł ale dla mnie rozczarowanie. Mam sporą kolekcję gier, łapię gdy są darmowe ale większości nigdy nie odpaliłem.

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mienta,

brałam już ponad 30 leków. Na każdych tak było.

Dziś rozmawiałam z psychologiem z fundacji, który powiedział, że na ten moment nie ma możliwości mi pomóc bo wszystko już wykorzystano.

Jeszcze  mam zaburzenia pamięci po EW.

Edytowane przez lorana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Jurecki napisał(a):

@mienta @Grouchy Smurf ale nazwy miejscowości i imiona, nazwiska są po angielsku. Bardzo trudno mi je wymówić a co dopiero zapamiętać.

14 minut temu, acherontia styx napisał(a):

@Jurecki sorry, ale to już wymówki z tyłka, porównałabym je do złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. Po co Ci zapamiętywanie dokładne imion wszystkich z gier?

No właśnie. Miałem 9 lat i grałem w gry na Pegazusie po angielsku czy nawet japońsku i ogarniałem jakoś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mienta 

Korzystanie z Facebooka wkrótce znów będzie możliwe
Facebook jest teraz nieaktywny ze względu na konieczne prace serwisowe, ale powinien być dostępny za parę minut. W międzyczasie przeczytaj więcej informacji na temat przyczyn wyświetlania tego komunikatu. Dziękujemy za cierpliwość podczas oczekiwania na wprowadzenie udoskonaleń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi