Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, Jurecki napisał(a):

Nie, siedzę w domu i nie mam co robić, nie chce się, bo co tu robić? Renta. Zostaje telewizor w którym nie ma ciekawych programów, komputer, ogólnie nudzę się. Jesień i zima to teraz już nie moja pora roku. Najlepiej czuje się wiosną i latem.

Nie chciałbyś pracować? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka ja też się źle czuje. Takich dolegliwości jak żołądek, kręgosłup nie mam. Męczą mnie nerwy.

To niedobrze. Czasami też mnie to męczy a raczej taka niechęć do niczego. Zdrówka życzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie daję już rady. Zazwyczaj spię przez 2 noce po 1 h, a trzeciej już padam i śpię normalnie.

Żadne leki nie pomagają. Wczoraj zasnęłam o 4:30. Przez ostatnie miesiące brałam:

mirtę, Ketrel, Tisercin, Feniactil. Zetki ani benzo nie uśpiły mnie ani razu. Kiedyś brałam też Chlorprothixen i mianse i było to samo.

Mieliście podobny problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, jest temat. Nie żartuję sobie. Patrzę na łóżko, a tam leży tabletka. Nie podobna do żadnych które biorę. Olśniło mnie, szybko lecę do łazienki do lustra. I tak jak myślałem... wszywka z dupy leci... Robiona dwa miesiące temu. Po dwóch tygodniach od zaszycia, pielęgniarka zdjęła mi szwy i nie stwierdziła żeby coś było nie tak. A teraz po dwóch miesiącach taki numer... Co robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi