Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

20 godzin temu, Raccoon napisał(a):

Daj mi 🤪

Dobra czekaj 😏😅

Edit: a jednak ci nie dam. Na dzień dobry jak tylko tutaj weszłam to poszły blokady za reklamy chińskich sklepów 😵‍💫 

19 godzin temu, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka bez Ciebie tu towarzystwo się rozbestwiło że hej:bezradny:

A to że niby ja taka zła jestem🤔😱😂

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

Ty zamiast bany rozdawać, to napraw to łączenie wiadomości. Cały czas trzeba edytować. Pozdro

Z tym do admina proszę 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, acherontia styx napisał(a):

No chyba jednak nie xD

Nic nie widzę. Chyba że @Szczebiotka posprzątała już 🥰

Moi drodzy jeżeli widzicie coś lub kogoś kto zaspaskudza nam forum proszę o zgłoszenia. Szybciej wychwycić przynajmniej mnie teraz 🤗 Obecnie jestem w górach...w wolnych chwilach zaglądam i działam. Za niedługo jadę grzać się w termach więc zostawiam forum pozostałym. Oby spamerzy też znaleźli lepsza rozrywkę 😀😀😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam co pisała @Szczebiotka od rana jakieś chińskie, koreańskie guano. Sam skasowałem trzech spamerów. Ale potem miałem dużo pracy w pracy i nie miałem jak zajrzeć, dopiero teraz. Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio naprawdę mamy dużo spamów każdego dnia. Jak ktoś widzi - zgłaszać, jak pisała @Melodiaa, bo w nawale obowiązków możemy coś przeoczyć (chociaż to chińskie dawało po oczach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, Jurecki napisał(a):

Nie, to był tylko taki żart :D Dobrze jak jesteś z nami ;)

Wiem, wiem 😉

17 godzin temu, Dryagan napisał(a):

Potwierdzam co pisała @Szczebiotka od rana jakieś chińskie, koreańskie guano. Sam skasowałem trzech spamerów. Ale potem miałem dużo pracy w pracy i nie miałem jak zajrzeć, dopiero teraz. Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio naprawdę mamy dużo spamów każdego dnia. Jak ktoś widzi - zgłaszać, jak pisała @Melodiaa, bo w nawale obowiązków możemy coś przeoczyć (chociaż to chińskie dawało po oczach)

Co jakiś czas jest wysyp jak grzybów po deszczu. O mamo ale bym poszła na grzyby a tymczasem wyje z bólu (rwa. Ostatnio na badaniach wyszła przepuklina w krzyżu 🥴), cała noc nie przespana. Czułam na teleporade i inne leki. 

Miłego wam życzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja na postoju w pracy jestem i jem drugie śniadanie, kupiłem sobie zestaw z KFC, bo jestem taki głodny. Przywykłem już do jedzenia kiedy popadnie i nagle tak wytrzymać 3h bez jedzenia to wyzwanie dla mnie. Brzuch mam taki, że gdybym był kobietą, to by mi ustępowali miejsca w kolejce 🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Raccoon napisał(a):

Już mi poszło, w brzuch mi strasznie poszło od siedzenia w domu ponad rok i podjadania 😵‍💫 No ale wiek też robi swoje 

Niedawno jeszcze płakałeś, że masz niedowagę 😄 Jak widać łatwiej dołożyć sobie kilogramy niż odjąć. Co do wieku - jaki Ty masz wiek? Chyba za młody jesteś, żeby tak mówić, nie wiek tylko podjadanie cały czas (skoro nie możesz 3 godzin wytrzymać to chyba znaczy, że cały czas jesz???). Osobiście nigdy nie miałem problemów z wagą i brzuchem piwnym, może to kwestia budowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, Dryagan napisał(a):

Co do wieku - jaki Ty masz wiek?

30 lat 

45 minut temu, Dryagan napisał(a):

podjadanie cały czas

Siedzenie w domu 24/7, brak ruchu, podjadanie, czasem budzę się w nocy i nie mogę się powstrzymać żeby nie zjeść np. paczki chipsów. No ogólnie gruby nie jestem ale brzuch mam jak alkoholik. Czas się za siebie wziąć i to tak serio serio bo źle to wygląda 🫣

3 godziny temu, Maat napisał(a):

@Raccoon, jaką pracę wykonujesz?Bo ja w końcu już nie wiem.

Kierowca kat.b - dostawca

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dryagan Możliwe że to przez siedzenie w domu ponad rok bez pracy i podjadanie, bo nigdy w życiu nie miałem tak długiego czasu na bezrobociu, zacząłem pracę od razu po skończeniu szkoły średniej i najdłużej bez pracy byłem chyba 3 miesiące. Jak jest człowiek zajęty pracą to jest inaczej, a teraz jak siedziałem całe dnie w domu, to z nudów podjadałem co leci. W okresie maj-sierpień to wyszedłem z domu może kilka razy 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 5.11.2024 o 11:06, Dryagan napisał(a):

@Szczebiotka bardzo współczuję. Może być potrzebna operacja 😞 Trzymam kciuki, żeby się udało bez tego. Biedulko Ty nasza

🖤🖤

Niestety tak może być ale za bardzo się boje. Zobaczymy jak będzie. Kolejna noc do niczego, kolejny dzień leżenia. Leki przestają działać po około 3 godzinach 😥 

W dniu 5.11.2024 o 16:52, Dryagan napisał(a):

To podobno dopiero po czterdziestce,

Mógłbyś tak nie "pocieszać" 😏😂 

10 minut temu, Jurecki napisał(a):

Komu się nudzi? Bo mnie tak. I tak średnio się czuje.

Mogła bym napisać że mi skoro ciągle leżę. Ale niestety ból nie daje mi się nudzić😥i jeszcze dzieci co chwilę coś chcą. Do tego głowa mnie boli dzisiaj, ehh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Raccoon napisał(a):

Serio? 😱

Nie pamiętam. Ręki nie dam sobie uciąć, bo może kiedyś były coś zamówił w galerii i próbowałam, bo zawsze mnie ciekawiło czy to jest takie dobre jak wydaje się na reklamie. Nigdy nie należałam do osób stołujacych sie w fast-foodach. Nie to że zawsze starałam się zdrowo odżywiać, ale odstraszała mnie też cena. Teraz nie widzę żadnych plusów w fast-food, jedynie to, że jestem ciekawa jak coś smakuje skoro tyle osób to kupuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi