Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Dryagan napisał(a):

Witam i ja z poranną kawką.

Wiedziałam, że na Ciebie zawsze można liczyć :D 😍 

2 minuty temu, Dryagan napisał(a):

a też wzdycham do czasów Spamowej wyspy, często tam pisałem. Myślałem nawet o jej reaktywacji, chociaż większości ludzi z tamtych czasów już nie ma. A może jakby była, to ktoś by do nas wrócił?

A wiesz, że przeszło mi to przez myśl też. Trzeba by otworzyć wątek a ci co mają kontakt z dziewczynami może by szepnęli słówko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Maat napisał(a):

Rozumiem.

To ja jestem szczęściarą,bo mieszkam na wsi i za nic nie chciałabym mieszkać w mieście.

Ja wychowałam się na wsi. Żniwa, wykopki i zapach obornik. Z tym mi się głównie kojarzy wieś. Nie wiem czy wrócę kiedyś na wieś ale do tego na pewno nie chciałabym wrócić. Teraz mało kto prowadzi gospodarstwo ale moi rodzice takie mieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 31.10.2024 o 18:19, Maat napisał(a):

@Harding,to nie jest tak...😔

Ja mam takie fazy.Albo w ogóle nie chodzę do kościoła,albo chodzę w każdą niedzielę.

Takie skrajności w ogóle u mnie występują: jak się cieszę,to jak dziecko.Jak smucę,to na amen.

Jak się wkurzam,to talerze fruwają jak u Gesslerowej.

Ale to nie jest dobre,takie życie na skrajnościach.

Pozdrawiam.

Jeju to samo mam. Wierzę, a za chwilę zajmuję się ezoteryką. Potem spowiedź i znowu praktykuje do momentu, gdy ogarną mnie wątpliwości i tak w kolko. Kiedy byłam ateitką wszystko było łatwiejsze ale była znowu rozkminy co po śmierci itd.

Muszę sobie to poukladać.

W dniu 31.10.2024 o 18:19, Maat napisał(a):

22 godziny temu, Szczebiotka napisał(a):

@Melodiaaczasami zaglądam na forum czy komuś bana nie dać😉 ale przyznam się bez bicia że mam jakiś taki dziwny czas że nic mi się nie chce. Najchętniej to bym ciągle spała i uciekała. Za dużo wszystkiego. 

Dzień dobry

Ty zamiast bany rozdawać, to napraw to łączenie wiadomości. Cały czas trzeba edytować. Pozdro.

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Raccoon napisał(a):

Daj mi 🤪

Dobra czekaj 😏😅

Edit: a jednak ci nie dam. Na dzień dobry jak tylko tutaj weszłam to poszły blokady za reklamy chińskich sklepów 😵‍💫 

19 godzin temu, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka bez Ciebie tu towarzystwo się rozbestwiło że hej:bezradny:

A to że niby ja taka zła jestem🤔😱😂

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

Ty zamiast bany rozdawać, to napraw to łączenie wiadomości. Cały czas trzeba edytować. Pozdro

Z tym do admina proszę 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, acherontia styx napisał(a):

No chyba jednak nie xD

Nic nie widzę. Chyba że @Szczebiotka posprzątała już 🥰

Moi drodzy jeżeli widzicie coś lub kogoś kto zaspaskudza nam forum proszę o zgłoszenia. Szybciej wychwycić przynajmniej mnie teraz 🤗 Obecnie jestem w górach...w wolnych chwilach zaglądam i działam. Za niedługo jadę grzać się w termach więc zostawiam forum pozostałym. Oby spamerzy też znaleźli lepsza rozrywkę 😀😀😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam co pisała @Szczebiotka od rana jakieś chińskie, koreańskie guano. Sam skasowałem trzech spamerów. Ale potem miałem dużo pracy w pracy i nie miałem jak zajrzeć, dopiero teraz. Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio naprawdę mamy dużo spamów każdego dnia. Jak ktoś widzi - zgłaszać, jak pisała @Melodiaa, bo w nawale obowiązków możemy coś przeoczyć (chociaż to chińskie dawało po oczach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, Jurecki napisał(a):

Nie, to był tylko taki żart :D Dobrze jak jesteś z nami ;)

Wiem, wiem 😉

17 godzin temu, Dryagan napisał(a):

Potwierdzam co pisała @Szczebiotka od rana jakieś chińskie, koreańskie guano. Sam skasowałem trzech spamerów. Ale potem miałem dużo pracy w pracy i nie miałem jak zajrzeć, dopiero teraz. Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio naprawdę mamy dużo spamów każdego dnia. Jak ktoś widzi - zgłaszać, jak pisała @Melodiaa, bo w nawale obowiązków możemy coś przeoczyć (chociaż to chińskie dawało po oczach)

Co jakiś czas jest wysyp jak grzybów po deszczu. O mamo ale bym poszła na grzyby a tymczasem wyje z bólu (rwa. Ostatnio na badaniach wyszła przepuklina w krzyżu 🥴), cała noc nie przespana. Czułam na teleporade i inne leki. 

Miłego wam życzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi