Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze jak gdzieś jadę na trasę, to ogarnia mnie taki smutek, że nigdy nie będzie mi dane żyć poza miastem :( Od dziecka całe życie w mieście, nawet dziadkowie mieszkali w mieście :( Czuję się jak zaszczute zwierzę w klatce. Nigdy nawet nie miałem własnego podwórka, jedyne jakie miałem to mikro podwórko otoczone murem razem z innymi mieszkańcami w rodzinnej kamienicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, mienta napisał(a):

ja tu byłam kiedyś jako z o.o., a jeszcze wcześniej jako sailorka. Ciekawe, czy ktoś mnie pamięta

Jaaaa...wszystkie nicki ☺️☺️☺️ Kiedyś lubiłam zabawy 😉

23 godziny temu, depresyjny86 napisał(a):

Moja data to 12 Września 2006 roku

Wow weteran przez duże W.

Witaj ponownie 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie serdecznie forumowi ludkowie :D

Mam nadzieję, że niedziela będzie dla Was miła.

@Purpurowy ciebie też pamiętam z spamowej wyspy. Tęsknię za tym wątkiem i codziennych wpisów dziewczyn.

Kiedyś w świecie wirtualnym spotkałam mirunię ale znów gdzieś polazła i nie wiem gdzie :bezradny:

Szkoda, że niektórzy poodchodzili ale jeżeli prowadzą życie w zdrowiu to najważniejsze 😍

@Szczebiotka nic nie szczebiocze, Bielicka zamilkła ;) Dawaj tutaj i podpisuj listę obecności :D

@Illi myślałam ostatnio o Tobie i miałam ochotę przysiąść z Tobą na ławeczce :D

@Dryagan wiem, że tutaj jesteś tylko po cichu.... :D

Zaraz a gdzie kawa z rana....czy już tradycja na wronach umarła :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dryagan napisał(a):

Witam i ja z poranną kawką.

Wiedziałam, że na Ciebie zawsze można liczyć :D 😍 

2 minuty temu, Dryagan napisał(a):

a też wzdycham do czasów Spamowej wyspy, często tam pisałem. Myślałem nawet o jej reaktywacji, chociaż większości ludzi z tamtych czasów już nie ma. A może jakby była, to ktoś by do nas wrócił?

A wiesz, że przeszło mi to przez myśl też. Trzeba by otworzyć wątek a ci co mają kontakt z dziewczynami może by szepnęli słówko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Maat napisał(a):

Rozumiem.

To ja jestem szczęściarą,bo mieszkam na wsi i za nic nie chciałabym mieszkać w mieście.

Ja wychowałam się na wsi. Żniwa, wykopki i zapach obornik. Z tym mi się głównie kojarzy wieś. Nie wiem czy wrócę kiedyś na wieś ale do tego na pewno nie chciałabym wrócić. Teraz mało kto prowadzi gospodarstwo ale moi rodzice takie mieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 31.10.2024 o 18:19, Maat napisał(a):

@Harding,to nie jest tak...😔

Ja mam takie fazy.Albo w ogóle nie chodzę do kościoła,albo chodzę w każdą niedzielę.

Takie skrajności w ogóle u mnie występują: jak się cieszę,to jak dziecko.Jak smucę,to na amen.

Jak się wkurzam,to talerze fruwają jak u Gesslerowej.

Ale to nie jest dobre,takie życie na skrajnościach.

Pozdrawiam.

Jeju to samo mam. Wierzę, a za chwilę zajmuję się ezoteryką. Potem spowiedź i znowu praktykuje do momentu, gdy ogarną mnie wątpliwości i tak w kolko. Kiedy byłam ateitką wszystko było łatwiejsze ale była znowu rozkminy co po śmierci itd.

Muszę sobie to poukladać.

W dniu 31.10.2024 o 18:19, Maat napisał(a):

22 godziny temu, Szczebiotka napisał(a):

@Melodiaaczasami zaglądam na forum czy komuś bana nie dać😉 ale przyznam się bez bicia że mam jakiś taki dziwny czas że nic mi się nie chce. Najchętniej to bym ciągle spała i uciekała. Za dużo wszystkiego. 

Dzień dobry

Ty zamiast bany rozdawać, to napraw to łączenie wiadomości. Cały czas trzeba edytować. Pozdro.

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi