Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

😪 Witam was

Musiałam wziąć urlop bo nie dałam rady chodzić do pracy za dużo ICH wszedzie

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, depresyjny86 napisał(a):

hej 🙂 Moja data to 12 Września 2006 roku 🙂 Ale wydaje mi się,że jeszcze wcześniej,w lipcu bądź sierpniu 2006 zarejestrowałem się pod innym nickiem i....nie napisałem żadnego postu,bo....zapomniałem jaki to był nick XD I tak jakoś wyszło,że ponownie się zarejestrowałem tego 12 Września. Po kilku latach doszło do pewnej sytuacji,w wyniku której obawiałem się o swoją prywatność i za pozwoleniem Lilith doszło do zmiany nicku,skasowania kilku postów. Mój wcześniejszy nick to człowieknerwica

ja tu byłam kiedyś jako z o.o., a jeszcze wcześniej jako sailorka. Ciekawe, czy ktoś mnie pamięta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mienta Ciebie nie sposób zapomnieć 😄 

@depresyjny86 miło Cię widzieć!!! Chyba trzeba Ci przydzielić tego weterana

Nikt nie przyjdzie cię uratować. Nowy partner czy awans nie naprawią twojego wnętrza, bo masz 100% odpowiedzialności za swój własny umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i ja z poranną kawką. image.png.14733f72294185d9d266c25044ba4f62.png

@MelodiaaJa też wzdycham do czasów Spamowej wyspy, często tam pisałem. Myślałem nawet o jej reaktywacji, chociaż większości ludzi z tamtych czasów już nie ma. A może jakby była, to ktoś by do nas wrócił?

Nikt nie przyjdzie cię uratować. Nowy partner czy awans nie naprawią twojego wnętrza, bo masz 100% odpowiedzialności za swój własny umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Maat napisał(a):

Rozumiem.

To ja jestem szczęściarą,bo mieszkam na wsi i za nic nie chciałabym mieszkać w mieście.

Ja wychowałam się na wsi. Żniwa, wykopki i zapach obornik. Z tym mi się głównie kojarzy wieś. Nie wiem czy wrócę kiedyś na wieś ale do tego na pewno nie chciałabym wrócić. Teraz mało kto prowadzi gospodarstwo ale moi rodzice takie mieli.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Melodiaaczasami zaglądam na forum czy komuś bana nie dać😉 ale przyznam się bez bicia że mam jakiś taki dziwny czas że nic mi się nie chce. Najchętniej to bym ciągle spała i uciekała. Za dużo wszystkiego. 

Dzień dobry

Najgorszy jest lęk przed czymś, czego nie można nazwać. 

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Raccoon napisał(a):

Daj mi 🤪

Dobra czekaj 😏😅

Edit: a jednak ci nie dam. Na dzień dobry jak tylko tutaj weszłam to poszły blokady za reklamy chińskich sklepów 😵‍💫 

19 godzin temu, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka bez Ciebie tu towarzystwo się rozbestwiło że hej:bezradny:

A to że niby ja taka zła jestem🤔😱😂

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

Ty zamiast bany rozdawać, to napraw to łączenie wiadomości. Cały czas trzeba edytować. Pozdro

Z tym do admina proszę 😉

"Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa" - powiedziało życie, ale najpierw sprawie, że będziesz silna.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam co pisała @Szczebiotka od rana jakieś chińskie, koreańskie guano. Sam skasowałem trzech spamerów. Ale potem miałem dużo pracy w pracy i nie miałem jak zajrzeć, dopiero teraz. Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio naprawdę mamy dużo spamów każdego dnia. Jak ktoś widzi - zgłaszać, jak pisała @Melodiaa, bo w nawale obowiązków możemy coś przeoczyć (chociaż to chińskie dawało po oczach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, Jurecki napisał(a):

Nie, to był tylko taki żart :D Dobrze jak jesteś z nami ;)

Wiem, wiem 😉

17 godzin temu, Dryagan napisał(a):

Potwierdzam co pisała @Szczebiotka od rana jakieś chińskie, koreańskie guano. Sam skasowałem trzech spamerów. Ale potem miałem dużo pracy w pracy i nie miałem jak zajrzeć, dopiero teraz. Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio naprawdę mamy dużo spamów każdego dnia. Jak ktoś widzi - zgłaszać, jak pisała @Melodiaa, bo w nawale obowiązków możemy coś przeoczyć (chociaż to chińskie dawało po oczach)

Co jakiś czas jest wysyp jak grzybów po deszczu. O mamo ale bym poszła na grzyby a tymczasem wyje z bólu (rwa. Ostatnio na badaniach wyszła przepuklina w krzyżu 🥴), cała noc nie przespana. Czułam na teleporade i inne leki. 

Miłego wam życzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Szczebiotka bardzo współczuję. Może być potrzebna operacja 😞 Trzymam kciuki, żeby się udało bez tego. Biedulko Ty nasza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Raccoon napisał(a):

Już mi poszło, w brzuch mi strasznie poszło od siedzenia w domu ponad rok i podjadania 😵‍💫 No ale wiek też robi swoje 

Niedawno jeszcze płakałeś, że masz niedowagę 😄 Jak widać łatwiej dołożyć sobie kilogramy niż odjąć. Co do wieku - jaki Ty masz wiek? Chyba za młody jesteś, żeby tak mówić, nie wiek tylko podjadanie cały czas (skoro nie możesz 3 godzin wytrzymać to chyba znaczy, że cały czas jesz???). Osobiście nigdy nie miałem problemów z wagą i brzuchem piwnym, może to kwestia budowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi