Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę niewyspana, ale w miarę upływu dnia nie będzie mi to przeszkadzało. Od kilku dni znowu budzę się w środku nocy, przez odstawienie trawki, która dotychczas ułatwiała mi zasypianie i ogólne przeżywanie. Nie wiem jak to teraz będzie i ile wytrzymam w trzeźwości. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie codziennie zauważam pozytywny wpływ suplementacji witaminą D i Omegą które zażywam od ok. miesiąca. Zdecydowanie jest lepiej niż było. Za jakiś miesiąc będę chciał powtórzyć badania (miałem 21 ng/ml). Zwracajcie na to uwagę jeśli jeszcze ktoś z Was nie robił sobie badań jej poziomu. Pomijając już aspekt psychiczny to widzę poprawę na... skórze i włosach :o 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.12.2025 o 00:20, Dalila_ napisał(a):

Otaguje tu @johnn widzisz 

W dniu 3.12.2025 o 23:16, MicMic napisał(a):

Spoko, może mnie wyjebią niedługo.

Już mnie większość osób wkurwia tam. Terapeutki też mnie wkurwiaja. Już się chyba mnie trochę boją.

Może mi się nie da pomóc? Chciałbym to kiedyś na piśmie dostać, żeby mieć spokojne sumienie, że zrobiłem wszystko co można. Ale oczywiście nikt mi takiego zaświadczenia nie napisze, bo na chuj. 

Nie moge otrzymac od mojego psychologa wynikow terapii na pismie (prawie 3 lata terapii). Zlozenie pism do niego w dokumentacji okreslil jako dzialanie bez uzgodnienia z nim oraz dzialanie poza jego plecami. A mnie okreslil jako skrytego i nieszczerego mimo iz wszystko zawarlem jawnie w pismie. Obecnie zamiast uzupelnienia jego opinii wydal mi zaswiadczenie o uczestnictwie w dzialaniach psychologicznych z dopiskiem : na prosbe pacjenta. Nie prosilem o to. Zajebiscie. Zatem nie otrzymasz takiego oswiadczenie moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi