Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Purpurowy napisał(a):

Codziennie przeprowadzam z nim tą rozmowę i codziennie słyszę że jutro idzie do pracy. Dzisiaj też miał iść.

pora na większą asertywność... przestrasz go, powiedz, że nie żartujesz, ostatni raz tak z tobą pogrywa, albo bierze się do pracy albo wylot, bez dyskusji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, little angel napisał(a):

pora na większą asertywność... przestrasz go, powiedz, że nie żartujesz, ostatni raz tak z tobą pogrywa, albo bierze się do pracy albo wylot, bez dyskusji

A wylotu nie jestem w stanie zorganizować. Dzwoniłem na policję jak mi groził, to przyjechali i powiedzieli że jak mi się nie podoba, to żebym poszedł do kolegi spać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

A wylotu nie jestem w stanie zorganizować. Dzwoniłem na policję jak mi groził, to przyjechali i powiedzieli że jak mi się nie podoba, to żebym poszedł do kolegi spać...

to ja się nie dziwię, czemu szukałeś aktora... no ale tak być nie może! co jakiś pasożyt ma ci zatruwać życie? sam mu zagroź, postaw się! jakbym miała styczność z takim człowiekiem, to by mnie szlag trafił i to on zacząłby się bać mnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Do męskich prac się nadajesz, coś naprawić o samochodach pisałeś czy innych rzeczach. Wiersze potrafisz pisać, zwierzęta Cię lubią, konie, może praca w stadninie? 

W ogóle to modelem mógłbyś sam zostać, wcale nie odbiegasz urodą od brata jak pisałeś, po prostu w swoim klimacie coś a w stolicy jest więcej możliwości. 

To wszystko to zbyt dużo dla podczłowieka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi