Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT

oko.grzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, oko.grzegorz napisał:

Hmm mozesz tez skierowac kroki do lekarza rodzinnego w najblizszej przychodni. On tez powinien ci wypisac lek antydepresyjny. Leczenie depresji to czesto niestety metoda prob i bledow. Nawet psychiatrzy czasem złe leki dobierają z początku. 

i pewnie by jeszcze trafil z lekiem lepiej😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Lucy32 napisał:

Przepraszam acherontia styx no przykro mi ze tak to wyglada,myslalam ze mozemy troche tu sobie pobiadolic,we wczesnych postach ludzie tez sobie pisza o swoich objawach,bolaczkach.Ciesze sie ze znalazlam to forum ale mysle ze chyba zostaje mi tylko sobie poczytac posty i sie nie odzywac ,bo nie wiem kiedy piszac cos moge potencjalnie odbiegac od tematu.Szkoda

Pisz nie przejmuj się. Pisalas o bolączkach zwiazanych ze stosowaniem sertraliny. A jakie to jest forum szaszam bardzo. "Sertralina". To gdzie mialabys o tym pisac? W dziale paroksetyna ? 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, oko.grzegorz napisał:

Pisz nie przejmuj się. Pisalas o bolączkach zwiazanych ze stosowaniem sertraliny. A jakie to jest forum szaszam bardzo. "Sertralina". To gdzie mialabys o tym pisac? W dziale paroksetyna ? 😃

😉moze bedziemy sobie wysylac znaczki albo musimy na piv pisac😉Na forum niech bedzie cisza i spokoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi