Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

OT

oko.grzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 17.11.2021 o 09:53, oko.grzegorz napisał(a):

Teraz np lęk jeszcze teoche jest. Ale w glebi jakbym sie nieco lepiej czuł...

Rozwiń  

A wziales dzisiejsza dawke?No wlasnie z ta Sertra tak dziwnie,nigdy nie wiadomo co dzien przyniesie.Ja tez dzis jeszcze az takiego pobudzenia jak wczoraj nie odczuwam ale wiem ze to sie moze szybko zmienic z ta sertra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.11.2021 o 09:59, Lucy32 napisał(a):

A wziales dzisiejsza dawke?No wlasnie z ta Sertra tak dziwnie,nigdy nie wiadomo co dzien przyniesie.Ja tez dzis jeszcze az takiego pobudzenia jak wczoraj nie odczuwam ale wiem ze to sie moze szybko zmienic z ta sertra.

Rozwiń  

Ja dzis 8dzien na dawce25mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.11.2021 o 10:03, oko.grzegorz napisał(a):

Powinnas chyba juz zwiekszyc do 50 mg...ale to luzne gdybanie , oczywiscie po uprzednim skonsultowaniu z lekarzem 🙂 dlstego masz wahania nastrojow mi sie wydaje bo to malutka dawka...

Rozwiń  

Taki mialam zamiar ,ale lekarz wczoraj kazal brac jeszcze tydz 25mg,pewnie chce mnie przygotowac na wyzsza dawke ale ja i tak jak cos to doloze tylko 12,5mg na poczatek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.11.2021 o 10:04, oko.grzegorz napisał(a):

Ja bralem 10 mg citalu przez 2 miechy z rana to wieczorem dopiero sie spkkojniejszy czulem...

Rozwiń  

Ja na esci to rano tez sie trzeslam,nawet bylam nerwowa i opieprzylam przez to swoja kolezanke za nic bo mnie denerwowala po prostu,i potem zrozumialam ze to przez lek ktory wywolal u mnie takie podraznienieI wogole wszystko mnie bolalo i spiete miesnie mialam ,szyja i kark bolal codziennie jakbym krzywo spala na poduszkach cos podobnego,ale najbardziej mnie wkurzalo i chyba dlatego zrezygnowalam ,ze mi zatoki sie zatykaly a ja i tak zawsze mialam z nimi problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.11.2021 o 10:03, oko.grzegorz napisał(a):

Powinnas chyba juz zwiekszyc do 50 mg...ale to luzne gdybanie , oczywiscie po uprzednim skonsultowaniu z lekarzem 🙂 dlstego masz wahania nastrojow mi sie wydaje bo to malutka dawka...

Rozwiń  

Ale ty tez bierzesz 25ke prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.11.2021 o 10:18, oko.grzegorz napisał(a):

Tak...widze ze moglem zaczac jeszc,e nizej od 12,5 ale coz ...

Rozwiń  

Przynajmniej bedziesz do przodu,25 wyzszy Level,ja sie dziwie jak ludzie tu na 100wchod,a a ja mam problem na njnizsza terapeutyczna 50,wspinam sie jak na Mount Everest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera zaluje ze w lipcu nie zaczalem brac tego leku. Zaluje przeogromnie ..ehhh trudno. Zdecydowanie spokojniejszy sie czuje. Serce bije szybciej , lepsze krazenie mam. Zaczyna mi sie chciec w koncu wszystko. Tylko pewnie libido mi wykasuje do konca a po citalu i tak obnizone...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.11.2021 o 10:42, oko.grzegorz napisał(a):

Cholera zaluje ze w lipcu nie zaczalem brac tego leku. Zaluje przeogromnie ..ehhh trudno. Zdecydowanie spokojniejszy sie czuje. Serce bije szybciej , lepsze krazenie mam. Zaczyna mi sie chciec w koncu wszystko. Tylko pewnie libido mi wykasuje do konca a po citalu i tak obnizone...

Cholera zaluje ze w lipcu nie zaczalem brac tego leku. Zaluje przeogromnie ..ehhh trudno. Zdecydowanie spokojniejszy sie czuje. Serce bije szybciej , lepsze krazenie mam. Zaczyna mi sie chciec w koncu wszystko. Tylko pewnie libido mi wykasuje do konca a po citalu i tak obnizone

Rozwiń  

Z tym libido to chyba duzo ludzi ma problem po lekach.Niestety cos za cos.

Rozwiń  
Rozwiń  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.11.2021 o 11:05, serotoninowiec napisał(a):

Forum o lekach a nie można pisać o lekach , głupota nie zna granic. To jest tylko i wyłącznie wymiana zdań.

Rozwiń  

To jeszcze nic. Ja kiedys 50 razy upieralem sie ze mam depresje a pewna pani psychiatra w skierowala mnie pisemnie do kliniki nerwic w uzasadnieniu wpisujac ze mam nerwice a nie depresje. Terapia polegala glownie na psychoterapii. Temat leków był...zabroniony 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi