Skocz do zawartości
Nerwica.com

BUPROPION/AMFEBUTAMON (Bupropion Neuraxpharm, Oribion, Welbox, Wellbutrin, Zyban)

nella31

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, zburzony napisał(a):

@Lucy32powiem ci że gdyby to było na dłuższą metę możliwe bardzo chętnie brałbym bupropion razem z benzodiazepinami, wtedy mogłoby być naprawdę dobrze.

Oprócz wenlafaksyny biorę jeszcze fluoksetynę, czuję że one fajnie się uzupełniają.

A na Fluoksetyne jak wchodziles , lęków nie miałeś? b ona tez niby taka lękotwórcza jest?

Hehe jakby mozna tak ,to ja bym tez na Benzo przeszla😄😄Chyba to najlepsze co ludziom pomaga w chwilach lęku.A co do Bupropionu,to on jakis taki nie do konca ...Ja tam na razie nie czuje przyplywu motywacji,wrecz przeciwnie,wszystko robię wolniej i jakos bez energi, wręcz tak powolnie.Nastroj tez jakis niestabilny.Ale coz jeszcze mam czas dla niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lucy32początkowo fluo powodowała lęk zwiększony ale nie trwało to za długo, właśnie po to mi jeszcze wenlafaksyna żeby przykrywała lęk od fluo i całkiem dobrze to jej wychodzi. Z fluoksetyną chodziło mi o stymulację i to też się powiodło. Biorę jej 40 mg, wcześniej byłem na 60 i było serio nieźle ale pojawił się lęk każdego dnia o podobnej porze. Będę jeszcze próbował 60 a kiedyś chętnie 80 mg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi