Skocz do zawartości
Nerwica.com

Miłosierdzie Boże

drań

Rekomendowane odpowiedzi

Kryminalista stojący na czele grupy przestępczej. Propagator nienawiści i nietolerancji. Ja takiego elementu nie toleruję.

http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1532783,1,robert-winnicki---lider-wszechpolakow.read

Taki głupek wioskowy, co innym głupkom wioskowym imponuje.

Z głupkami wioskowymi dyskusja jest jałowa - zawsze zaprzeczą faktom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli żadnych konkretów tylko ciężkie zarzuty bez pokrycia.

wielka mi zbrodnia bo używa słowa pedały, a w dodatku nazywa tak aktywistów gejowskich, a nie samych ludzi o skłonnościach homoseksualnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli żadnych konkretów tylko ciężkie zarzuty bez pokrycia.....

Co bez pokrycia? Prawomocnie skazany wyrokiem sądu, wiec kryminalista. (se poszukaj)

Katol Kali hipokryta - stosuje zasady chrześcijaństwa jak mu wygodnie.

W dupie mam takie chrześcijaństwo, z jego histerią o rzezi płodów i nawoływaniami do eksterminacji niewiernych

->

http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,5155/q,Kastet.i.palka.Oblicze.katolicyzmu.polskiego

Tacy ludzie determinują dewaluację szacunku do chrześcijaństwa - i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie podoba mi się ten papież. każe przyjmować imigrantów - jakby nie wiedział co się w Europie ostatnio dzieje.

sztywny w ogóle jest, bez ikry. ciągle tylko o cierpieniu i cierpietnictwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NN4V to by - w imię poprawności politycznej, ideologii multi-kulti - własną matkę i siostrę oddał do haremu ...

NN4V, lewacka ku*wo, wykurwiaj :D

Sam wykurwiaj prymitywna szmato.

Głupi jesteś jak but z lewej nogi cebulaku, inaczej dawno byś zauważył, że mam w dupie wszelkie ideologie.

Tylko potrafisz powtarzać, coś wyczytał w ścierwiackich szczekaczkach.

Robaki ideologii żrą Ci mózg palancie.

Biedne, niedożywione robaki. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewydolność intelektualna podparta ideologiami, a gacie osrane ze strachu przed kozojebcami. Odwaga przejawiana w bluzgach, cecha prawobolszewickich katoli. Papież zły - Winnickiego na Papierza. Błaszczaka na kardynała. Został Macierewicz i Kaczor - co z nimi biedakami? Może w Smoleńsku będą brzozy strzyc?

Oto obraz katolsko-cebulackiej "moralności". Wszak prymitywy muszą mieć jakiegoś fuhrera, co im ideologiami puste łby nasączy. Winnicki się nada. Ciekawe tylko dlaczego dogmaty papieskie są ok do stanowienia barbarzyńskich ustaw antyaborcyjnych, skoro Papież jest nieomylnym wyłącznie w sprawach wiary. Katolsko-szmaciarskie moralizatorstwo tchórzy medialnie zmanipulowanych.

Wykurwiaj Nihil na syberię, tam Cię kozojebcy nie dopadną, a ode mnie się odpierdol zniewieściały przygłupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NN4V, pff, dla mnie kryminalistą nie jest ktoś kto dostał grzywnę za buntowanie przeciwko władzy, zwłaszcza PO.

zmieniając temat, widzę, że w dalszym ciągu stosujesz w najlepsze na forum tą swoją populistyczną retorykę w stylu, "a chrześcijanie wieki temu prowadzili krucjaty". ejże, w taki sposób to możesz błysnąć na fejsiku u Szczuki, a nie wśród ludzi którzy potrafią dodać dwa plus dwa.

ale nudząc się chwilowo wytłumacze ci to ponownie.

otóż jeśli chrześcijanin przykładowo nabluzga kobiecie na ulicy to nie zrobi tego ze względu na swoją wiarę, tylko wbrew chrześcijaństwu dlatego to nie idzie na konto chrześcijaństwa.

natomiast ci muzułmanie co ostatnio na niemieckim basenie weszło sześciu i pluło i wyzywało kobiety wyzywając je od dziwek za to, że są nieokryte, zrobiło to dokładnie ze względu na swoją religię.

ci muzułmanie, którzy się wysadzają krzycząc przy tym swoje religijne formułki robią to dokładnie ze względu na swoją religię.

ci muzułmanie co wjechali ciężarówką w tłum "niewiernych" zrobiło to dokładnie ze względu na swoją religię.

ten muzułmanin co wparował na dyskotekę dla homo i zabił tylu używając broni palnej zrobił to dokładnie ze względu na swoją religię.

ci muzułmanie którzy masowo gwałcą i molestują nieokryte kobiety na zachodzie i którzy ze spokojnej stolicy Szwecji zrobili miasto gwałtu robią to dokładnie ze względu na swoją religię i kulturę, która legitymizuje gwałty na nieokrytych kobietach.

każdy tutaj to rozumie od dawna tylko nie ty, dlatego podziękuj za wytłumaczenie i spuść trochę powietrza :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NN4V, pff, dla mnie kryminalistą nie jest ktoś kto dostał grzywnę za buntowanie przeciwko władzy, zwłaszcza PO.
atic, ciekawe czy taka Doda to też kryminalistka dla NN4V, w końcu też została ukarana przez sąd grzywną i to za obrazę uczuć religijnych, w dodatku pod rządami tak bardzo ponoć świeckiego PO :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeju, tylu bluzgów skupionych w tak małej liczbie postów dawno nie widziałam.

zmieniając temat, widzę, że w dalszym ciągu stosujesz w najlepsze na forum tą swoją populistyczną retorykę w stylu, "a chrześcijanie wieki temu prowadzili krucjaty".

To jest sprytne wykorzystanie faktu, że większość ludzi nie ma pojęcia na czym polegały krucjaty, ale wie, że były złe.

Btw jeszcze nie tak dawno kobiety nie miały takich praw co teraz. To oznacza, że trzeba nienawidzić mężczyzn, bo kiedyś niektórzy z nich traktowali kobiety jak podludzi?

otóż jeśli chrześcijanin przykładowo nabluzga kobiecie na ulicy to nie zrobi tego ze względu na swoją wiarę, tylko wbrew chrześcijaństwu dlatego to nie idzie na konto chrześcijaństwa.

natomiast ci muzułmanie co ostatnio na niemieckim basenie weszło sześciu i pluło i wyzywało kobiety wyzywając je od dziwek za to, że są nieokryte, zrobiło to dokładnie ze względu na swoją religię.

ci muzułmanie, którzy się wysadzają krzycząc przy tym swoje religijne formułki robią to dokładnie ze względu na swoją religię.

ci muzułmanie co wjechali ciężarówką w tłum "niewiernych" zrobiło to dokładnie ze względu na swoją religię.

ten muzułmanin co wparował na dyskotekę dla homo i zabił tylu używając broni palnej zrobił to dokładnie ze względu na swoją religię.

ci muzułmanie którzy masowo gwałcą i molestują nieokryte kobiety na zachodzie i którzy ze spokojnej stolicy Szwecji zrobili miasto gwałtu robią to dokładnie ze względu na swoją religię i kulturę, która legitymizuje gwałty na nieokrytych kobietach.

Właśnie o to chodzi. A nie o nienawiść, bo są inni. Innym sobie można być, o ile się nie krzywdzi reszty. A oni mają głęboko gdzieś prawo, obyczaje, prawa człowieka itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na marginesie, dziwny i niejednorodny jest ten świat.

Pierwotne plemiona posiadały własnych bogów, którzy zostali zastąpieni orficznym bogiem na miarę swoich czasów. Ów bóg diametralnie "zmienił" losy Europy i świata. Bywało bardzo źle, niemniej jednak również powstało wiele dobrego, m. in. prawa człowieka oparte na naukach Jezusa. Trudno zaprzeczyć, że nasza kultura jest w dużej mierze oparta na chrześcijaństwie, niezależnie od tego, czy było ono pierwsze czy też nie. Szkoda, że piękne idee Jezusa zostały zbezczeszczone i zdewaluowane przez psychopatów i ludzi żądnych władzy. Niestety atawizm jest silniejszy niż zdobycze cywilizacji.

W sumie nie dziwię się ludziom, że szukają pocieszenia w religiach. Daje im ono poczucie celu i ważności. Są nią napędzani i nie odczuwają pustki egzystencjalnej. Podobnie jest z utożsamianiem się ze swoim narodem bądź też państwem. Według mnie rozsądne zaakceptowanie swej przynależności do danej grupy świadczy o dojrzałości. W związku z tym chyba dojrzewam, ponieważ coraz mocniej kocham Polskę i akceptuję polską mentalność, która jest specyficzna.

Nie wiem, jak mogło mi to umknąć. Dobrze, że człowiek uczy się całe życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmieniając temat, widzę, że w dalszym ciągu stosujesz w najlepsze na forum tą swoją populistyczną retorykę w stylu, "a chrześcijanie wieki temu prowadzili krucjaty". ejże, w taki sposób to możesz błysnąć na fejsiku u Szczuki, a nie wśród ludzi którzy potrafią dodać dwa plus dwa.

każdy tutaj to rozumie od dawna tylko nie ty, dlatego podziękuj za wytłumaczenie i spuść trochę powietrza :mrgreen:

Święta racja, to jest własnie prawdziwy islam a nie to co o nim mówią lewaccy politycy i część muzułmanów. To że do tych zbrodni nie dochodzi na aż tak masowa skalę to zasługa tego że większość muzułmanów nie jest specjalnie religijna albo zwyczajnie dobro ludzkich serc przeważa nad nakazami religii. Ale poparcie dla takich działań( zbrodnie w imię Allacha) jest i tak bardzo duże sięga od kilkunastu do kilkudziesięciu procent w zależności od kraju i konkretnej sytuacji, tyle że do takich czynów ze względów psychologicznych gotowych jest niewielu tak samo jak np niewielu chrześcijan rozda cały majątek ubogim albo pójdzie do klasztoru kontemplować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejskifilozof, a kto narzuca wszystkim wiarę? nie pojmuje takiego bredzenia[/quote

Neon to,że nie ma ich na Forum.Nie znaczy,że nie ma wcale.Życie to nie tylko internet,w domu nie raz musiałem nasłuchać się.Że jestem ateistą,czyli gorszym człowiekiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że jestem ateistą,czyli gorszym człowiekiem.
Też to usłyszałem na mszy kiedyś choć chodzę raz na rok, wiara czy niewiara nie czyni nikogo lepszym czy gorszym choć religijny fanatyzm, zahacza o chorobę psychiczną wg mnie. Zresztą religia wg mnie to zbiorowa kulturowo uwarunkowana i wtłaczana paranoja ale powiedz to wierzącym, niech se każdy wierzy w kogo che byle tylko poprzez swa wiarę nie krzywdził innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życie to nie tylko internet,w domu nie raz musiałem nasłuchać się.Że jestem ateistą,czyli gorszym człowiekiem.

Oj, żebyś Ty wiedział, co ja o katolikach się nasłuchałam.

Zresztą religia wg mnie to zbiorowa kulturowo uwarunkowana i wtłaczana paranoja ale powiedz to wierzącym

O, no właśnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi