Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Morvena napisał(a):

Słuchajcie ziomy, mam wyzwanie. Za tydzień mój kochany tata obchodzi 56 urodziny. Oczywiście gada, że nie chcę prezentu, ale chcę mu coś podarować. Niestety nie mam pomysłu. Na pewno nie perfumy, bo ma. Myślałam o jakimś dobrym kremie i... coś jeszcze bym chciała kupić. Coś, co będzie kreatywne i niespotykane, a jednocześnie ładne lub funkcjonalne i pożytecznie. Nie wiem. Proszę Was o pomoc. Może znacie jakieś ciekawe strony z prezentami lub macie pomysł na coś, co kupię stacjonarnie. Może jakiś ciuch? No kompletnie jestem w kropce. Pomóżcie ❤️ 

U mnie takie rzeczy jak tabliczka jakaś, personalizowane kieliszki, ciuchy o ile nie takie które potrzebował na teraz - jak bluza sweter koszula czapka pasek skórzany- zawsze nie były później używane. Nawet dostał beczkę na piwo z Heinekena teraz mi się przypomnialo🤣🤣 Zegarek dostał od siostry i zięcia wypasiony to mu się na wigilii przypomni o gdzie mój zegarek jak się ktoś zapyta😂 mój to się najlepiej na piwo by ucieszył albo na wódkę... 😒 ale z pomysłów to bym wybrała coś praktycznego np właśnie dobry pasek skórzany z dobrej marki. Jeśli używa zestawów do golenia to można taki ekskluzywny. Choć mi najbardziej się podoba opcja scyzoryku czy właściwie Multi tool że wszystkim, z nożykiem otwieraczem srubokretem kompasem i co tam jest. Nie znam Twojego taty, ale jak lubi majsterkowac albo przy mechanice to zestaw nowych kluczy zwykle-oczkowe, albo do udarowego albo te takie zaokrąglone co też się mocuje już nie pamiętam w jaki sprzęt. To co potrzeba zawsze się sprawdzi mojemu...Ale za inne też podziękuje wiadomo. To symbol, u mnie nikt się poza siostra za bardzo prezentami nie jara i nie przejmuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

To byla pierwsza lepsza z googla, tutaj masz tez taka ze spersonalizowanymi prezentami:

https://mygiftdna.pl/Prezent-Dla-Taty

Jesli lubi Star Wars to ten kubek jest fajny: https://mygiftdna.pl/Kubki/Vader-Dad

Supi! Dzięki, bo właśnie wnikam w internety. Aż zamówiłam sobie olejek CBD, bo nigdy nie próbowałam. No i szukam prezentu ciągle.

Ten, kto idzie własną drogą, rzadko spotyka innych.

empatia selektywna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Moja rodzina ma wywalone na dawanie prezentów. Tylko ja dbam o takie sprawy. Sama coś kupię, nadal szukam, ale mi to sprawia przyjemność. Uwielbiam dawać coś od siebie - wyjątkowego.

empatia selektywna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nawet taka wypasiona latarka akumulatorowa u mnie w garazu dużo używana

To moje pomysły ale twój tata może mieć inny gust albo mieć te rzeczy. Powodzenia Z wyborem ja nigdy nie mogę się zdecydować i nie znoszę kupować prezentów:P

Dla taty to w ogole trudno cos kupic. Moj nigdy niczego nie potrzebowal, ubrania go nie interesowaly ani kosmetyki, interesowaly go glownie samochody (troche poza moim budzetem) albo narzedzia (nie mialam pojecia co mu bylo potrzebne, bo i tak mial ich cala piwnice). Gdy mu kupilam perfumy to mial je z 5 lat.

Alkohol tez lezal w szafce latami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno powiedziec nie wiedząc jakie ma zainteresowania. Ja ostatnio często kupuje vouchery - np na teatr albo bilet na koncert. Oprócz tego kupowałam kosmetyki / płyty / dostep do netflixa / coś z ciuchow/ książki. 

a moze po prostu voucher na allegro

i kupi sobie to czego potrzebuje, może malo odkrywcze ale pewnie nie będzie zmarnowane;)

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Trudno powiedziec nie wiedząc jakie ma zainteresowania. Ja ostatnio często kupuje vouchery - np na teatr albo bilet na koncert. Oprócz tego kupowałam kosmetyki / płyty / dostep do netflixa / coś z ciuchow/ książki. 

a moze po prostu voucher na allegro

i kupi sobie to czego potrzebuje, może malo odkrywcze ale pewnie nie będzie zmarnowane;)

Jeszcze oglądam. Dużo stron z prezentami. Coś się znajdzie 😄 

Przyszły mi 3 staniki z Triumpha. W końcu trafiłam w rozmiar i są świetne. Najlepsza firma jaką dotąd miałam. Wcześniej kupowałam inne, tańsze i za chwilę druty wyłaziły, były niewygodne i źle dopasowane. 

empatia selektywna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Morvena napisał(a):

Jeszcze oglądam. Dużo stron z prezentami. Coś się znajdzie 😄 

Przyszły mi 3 staniki z Triumpha. W końcu trafiłam w rozmiar i są świetne. Najlepsza firma jaką dotąd miałam. Wcześniej kupowałam inne, tańsze i za chwilę druty wyłaziły, były niewygodne i źle dopasowane. 

Z triumpha miałam tylko 1 dawno temu ale jakos mi sie rozwlokl i sie zrazilam. Ale może coś sie zmieniło od tamtej pory a modele maja spoko. Ale to zgadłaś ten rozmiar? 😀 ja mam w kazdym sklepie inny wiec wole przymierzyć

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Z triumpha miałam tylko 1 dawno temu ale jakos mi sie rozwlokl i sie zrazilam. Ale może coś sie zmieniło od tamtej pory a modele maja spoko. Ale to zgadłaś ten rozmiar? 😀 ja mam w kazdym sklepie inny wiec wole przymierzyć

Wiesz, musiałam zgadnąć, bo zamówiłam za małe, więc teraz znam swoją miskę, bo obwód ten sam zawsze. I jeszcze jak jest jakaś miska i obwód powiedzmy 85, to jak bierzesz tę samą miskę, ale obwód mniejszy np. 80, to automatycznie miska jest mniejsza, mimo że ta sama literka. Nie wiem, czy dobrze to wyjaśniłam 😛 

empatia selektywna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Morvena napisał(a):

Wiesz, musiałam zgadnąć, bo zamówiłam za małe, więc teraz znam swoją miskę, bo obwód ten sam zawsze. I jeszcze jak jest jakaś miska i obwód powiedzmy 85, to jak bierzesz tę samą miskę, ale obwód mniejszy np. 80, to automatycznie miska jest mniejsza, mimo że ta sama literka. Nie wiem, czy dobrze to wyjaśniłam 😛 

Tak wiem o co chodzi;) to jest strasznie głupie, miska powinna być niezależna od obwodu 

Nie wiem czemu tak mieszają w tej rozmiarówce 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi