Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam fioła na punkcie zwierząt !!!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno mojego diabła nie pokazywałam :)

A żabka wielkości małego palca, spotkana po deszczu przed domem :) Tylko z przodu nie dała sie sfotografować bo sie bała bidulka.

123.thumb.jpg.54ddfaec40cd43ccf79736741460fb25.jpg

455750034_qtq005z.thumb.jpg.b0c75c932157f3c2e67d771ea2c94763.jpg

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, Wioluś, ona była już taka, może faktycznie troszke mniej tych rudych kłaczków było :) Pańcia rudawa to i kot zardzewiał xD

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, kurcze Twoje mają takie słodkie, kochane te mordeczki :) takie aniołki, śliczne są, najbardziej mi sie ten pierwszy podoba, mam słabość do pręgusków

:Pwiola173, noo widziałam te Twoje, rudasy mają coś w sobie :D Zaraz mi sie z Garfieldem kojarza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei uwielbiam szczury. Miałem taką "Zuzię", uwielbiała ją cała rodzina, nie żyła w zamknięciu, miała swoją kuwetę tylko, jak ją dopadł nowotwór to wszyscy domownicy bez słowa - zrzuta na operację. Niestety nie udało się :-| Teraz szukam, a raczej narazie się rozglądam za "Wielkoszczurem Gambijskim" O a może tutaj na forum ktoś widział/słyszał gdzie można kupić? Ostatnio widziane w jakiejś galerii w Katowicach.

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALEKS*OLO, to rodzeństwo rodzone :)

zobacz jaki był cudny w dziecinstwie

iTrelek.JPG

a teraz

P4300002.JPG

Wioluś, tez lubię rude, ale jakos mi sie nie trafiaja...

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, Wiem, ale mama ciągle chodzi i gada jaka to "Zuzia" była kochana, nie ważne ile, muszę jej takiego długowiecznego teraz podarować.

wiola173, Jak trafię jakąś hodowlę bądź cokolwiek to Ci dam cynk ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, Raczej tak, koty polują na myszy ew. szczury słabe, zdrowego szczura kot nie zaatakuje. Widziałem 2 szczury vs Owczarek Niemiecki którego później trzeba było uśpić (chciał zjeść młode z gniazda). A po drugie najważniejsze, moja Zuza świetnie dogadywała się z kotami sąsiada, uwielbiały kiedy je iska a w zamian miała przytulanie w kocim futrze. Myślę że mogłabyś się bardziej obawiać gdybyś miała psy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uczula białko ze sliny, a nie sierść

a ze koty sie myją liżąc

to wszystko to wiecznie fruwa z powietrzu razem z kłakami

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, Sierść jako nośnik wyschnietej śliny

Miro, fakt, kot nie zatakuje doroslego szczura bo ma małe szanse, ale szczury unikają kotów z obawy o młode.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, szczury tez sa drapieznikami ... mam wielki szacunek dla tych zwierząt, sa bardzo inteligetne ale...ładne inaczej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi