Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Wrocław] Lękowcy z Wrocławia - łączmy się!!!

anielka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem z Wrocławia :). Mój pierwszy post na forum, więc też chciałbym się z wami przywitać :). Na imię mam Piotrek i studiuję na PWr.

Mam do was pewną prośbę. Jestem aktualnie w trakcie poszukiwania lekarza psychiatry oraz psychoterapeuty na terenie Wrocławia. Moglibyście mi polecić kogoś naprawdę dobrego?

Moim problem są zaburzenia nerwicowe z lękiem.

Leczyłem się już wcześniej, ale po odstawieniu leków problem powrócił z dużo większym nasileniem. Jestem bardzo nieufny jeżeli chodzi o lekarzy i terapeutów, ale wiem, że innego wyjścia nie mam :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za jakiś czas często będę we Wrocławiu, bo studia zaoczne.

Miło by było jakby jakaś miła dziewczyna się odezwała i pomogła mi pozwiedzać miasto itd :)

Jak się nudzisz to możesz napisać coś miłego. :)

"zmieniasz to jak widzisz siebie, zmieniasz absolutnie wszystko" Oxon - Zmieniasz siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocław. Okolice lotniska ;)

Ja i mój York jesteśmy otwarci na propozycje spaceru ;)

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da i on właśnie to coś robi.

Chcesz pogadać - zawsze do dyspozycji :) GG:1543457

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arrau, wydaje mi się, że lepiej jednak zorganizować spotkanie wrocławskich nerwicowców tutaj, w tym temacie - tu chyba najłatwiej. ;)

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem ogólnie zaskoczony, że taka inicjatywa istnieje. Troche pocieszające. Dopiero się wdrażam ale wiedza o takim czymś pomaga w "tle". Pozdrawiam i hmm. Do zo ba

Według naukowców trzmiel ma zbyt wielką masę i gabaryty ciała by móc wzbić się w powietrze na tak małych skrzydłach... Ale trzmiel o tym nie wie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja idę na koncert Kata, Turbo i Huntera 25.10 do Orbity :D

I jak na tym koncercie? Romek dał pokaz, czy miał dzień na "pianie" do mikrofonu? ;)

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da i on właśnie to coś robi.

Chcesz pogadać - zawsze do dyspozycji :) GG:1543457

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wybieram sie na ten słynny wrocławski industrial festival także jakby ktos był chętny na spotkanie w przedziale 6-9 listopada to priv

ew jakby cos by było organizowane to bym się chętnie podczepił =]

Miałem zamiar iść, ale widzę, że dzisiaj się juz kończy festiwal. Ostatnio byłem na koncercie Anathemy w Hali Orbita, podobało mi się ;)

I wish I knew you

Your fit of insanity makes me sad

I wish you knew your music was to stay forever

And I hope... I have no clue if you know how much it matters

And I hope...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kocham ten temat. Entuzjazm jaki sie wylewa z mieszkańców owego wspaniałego miasta dosłownie mnie przytłacza :P. NIgdy nie moge się płapac w kaskadzie liter by się z kims zgrać. A tak na poważnie, ludzie :P kto się chce integrowac niech da znać.

Według naukowców trzmiel ma zbyt wielką masę i gabaryty ciała by móc wzbić się w powietrze na tak małych skrzydłach... Ale trzmiel o tym nie wie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście coś tu cicho... A przecież Wrocław to miasto spotkań! Ja w każdym razie jestem chętna na spotkanie ;)

http://www.pearlsvision.blogspot.com stary blog ;)

sulpiryd 200 mg, trazodon 

terapia poznawczo-behawioralna zakończona w 2018, obecnie terapia somatic experiencing

remisja 06.2017-05.2018, 08.2018 - 03.06.2022 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi