Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pomysł, niech Arasha raz spróbuje seksu a potem powie czy jej to pasuje czy nie i zdecyduje czy olewa tę sferę na reszte życia, czy zmienia zdanie (dodam jeszcze że zmienić zdanie to nic złego, bo tylko krowa nie zmienia poglądów; a trwać uparcie przy swoim to też honorowa postawa).

:D

Ale pierwszy raz może nie być taki ekscytujący dla kobiety, wiadomo... Musiałaby mieć bardzo doświadczonego partnera

no to dlatego napisałem żeby kilka razy uprawiala seks, a nie raz...

ja moge zrobic psychoanalize xD

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja moge zrobic psychoanalize xD

wez mnie nie załamuj :lol:

no co? już jednej lasce z tego forum, która sie chyba zakochuje w terapeutach, pisze erotyczne sms-y do nich po nocach i twierdzi że by chciała przystojnego i "nieetycznego"... prawie napisałem że znam troche Freuda i mogę ją "leczyć". Ponadto moze pisac o każdej porze erotyczne sms-y i nie podpisalem etyki zawodowej.

zrezygnowałem, ale każda metoda jest dobra ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu kilku Twoich postów również nabrałam takich podejrzeń...

btw... po kilku postach jestes w stanie takie cos stwierdzic...??????

stwierdzenie a podejrzenie to diametralnie co innego

jestes psychologiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to, że mark123 nie potrzebuje bliskości z kobietą i dlatego wystarcza mu masturbacja aby rozładować popęd seksualny.

Nie wystarcza mi masturbacja, jestem fetyszystą i mam kompulsje związane z moim fetyszem.

Tyle, że nie są to kompulsje stricte związane z seksem. Wygląda to u mnie trochę w tym stylu (z wikipedii):

Odrzucenie parafilii przez osobowość, dzięki silnym mechanizmom obronnym. Pozorny brak konfliktów wewnętrznych. Możliwe wbudowanie w aktywność nieseksualną (np. sadysta stosuje kary cielesne jako "środek wychowawczy" nie uświadamiając sobie ich jako subiektywnie seksualnie go podniecających). Mogą występować nagłe, impulsywne wyłamania spod kontroli psychicznej, skutkujące zachowaniami parafilnymi (odchylenie patologiczne).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pomysł, niech Arasha raz spróbuje seksu a potem powie czy jej to pasuje czy nie i zdecyduje czy olewa tę sferę na reszte życia, czy zmienia zdanie (dodam jeszcze że zmienić zdanie to nic złego, bo tylko krowa nie zmienia poglądów; a trwać uparcie przy swoim to też honorowa postawa).

:D

Ale pierwszy raz może nie być taki ekscytujący dla kobiety, wiadomo... Musiałaby mieć bardzo doświadczonego partnera

328f0d6eda9a.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Evia, to że bawia mnie osoby, które bawia sie tutaj w psychoanalize osób czytajac ich pare postów :mrgreen:

Jednak nadal nie ma to związku z diametralną różnicą pomiędzy tymi dwoma słowami

Nawiązując do zapytania dotyczącego psychologii... W takim razie gdybym była psychologiem to według Ciebie mogłabym dokonać psychoanalizy na podstawie paru postów? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Evia, to że bawia mnie osoby, które bawia sie tutaj w psychoanalize osób czytajac ich pare postów :mrgreen:

Jednak nadal nie ma to związku z diametralną różnicą pomiędzy tymi dwoma słowami

Nawiązując do zapytania dotyczącego psychologii... W takim razie gdybym była psychologiem to według Ciebie mogłabym dokonać psychoanalizy na podstawie paru postów? :lol:

nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to tylko mój pomysł na kompromis. Niczego nie narzucam. :D

:great:

Przypominam, że to nie jest wątek o mnie, ale ogólny, to po pierwsze !

Po drugie, nie zamierzam próbować czegoś z byle kim, tylko po to, żeby stwierdzić, czy coś mi się podoba, a najlepiej jeszcze zdać Wam relację :pirate:

Po trzecie, jak się trafi ten właściwy, a ja będę pewna swoich poglądów i poczuję chemię, to się zastanowię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to tylko mój pomysł na kompromis. Niczego nie narzucam. :D

:great:

Przypominam, że to nie jest wątek o mnie, ale ogólny, to po pierwsze !

Po drugie, nie zamierzam próbować czegoś z byle kim, tylko po to, żeby stwierdzić, czy coś mi się podoba, a najlepiej jeszcze zdać Wam relację :pirate:

Po trzecie, jak się trafi ten właściwy, a ja będę pewna swoich poglądów i poczuję chemię, to się zastanowię.

Ostatnio mi wymioty minęły więc spoko bo nie chce żeby wróciły. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten temat pokazuje, że jak ktoś jest prawiczkiem lub dziewicą i brzydzi się widoków związanych z seksem i erotyką, to jest uznawany za debila.

W głowie się ludziom nie może zmieścić, że prawiczek czy dziewica może odczuwać obrzydzenie do widoków związanych z seksem i erotyką i mają "ból dupy".

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, to może spróbuj się czegoś trzymać, bo zastanawiasz się najpierw nad tym czy związek i seks są dla Ciebie, pojawiają się mądrzejsze i głupsze komentarze, a potem piszesz że się zastanowisz jak będzie do tego okazja, w domyśle "a na razie nie ma sprawy". Chyba jakaś sprawa jest, skoro chcesz poznać nasze zdanie - tylko nie wiem wciąż konkretnie na jaki temat. Mam wrażenie, że z jednej strony chcesz pozostać sobą i nie płynąć "z prądem", z drugiej strony badasz, czy inni mogliby taką postawę zaakceptować oraz to, jak wypadasz na tle ogółu. To naturalne, bo każdy potrzebuje takiego odniesienia, ale weź pod uwagę, że to forum, to nie jest cały świat, poza tym opinia będąca wypadkową iluś opinii może kompletnie do Ciebie nie pasować. Ty nie masz realizować jakichś norm, tylko swoje życie, schematy są dla Ciebie, a nie Ty dla nich. A scenariuszy jest cała masa i nie da się z góry przewidzieć, który Ci się przydarzy. Na pierwszym planie powinny być osoby, Ktoś i Ty, a dopiero potem seks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się wydaję,że Arasha chcę być dziewicą, po wieki, wieków Amen :mrgreen: musimy to uszanować.

-- 31 mar 2015, 09:07 --

detektywmonk, myślisz, że ci każą zaświadczenie od psychiatry pokazać na wejściu?

Wielu mi mówi,że po mnie widać,że coś mi jest.

-- 31 mar 2015, 09:09 --

Boję się i nie wiem, czy schizofreników obsługują.To nie żart.

A brzmi jak żart. :) W takich miejscach liczą się wyłącznie Twoje banknoty, nikt Ci nie będzie patrzył na głowę, przynajmniej nie na tę górną! Do dzieła, detektywiemonku!

Problem w tym,że tych banknotów jest mało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, nie przejmuj się, po wielu zupełnie zdrowych psychicznie ludziach widać debilizm i wcale się nie martwią z tego powodu. Zresztą pewnie sobie wmawiasz. A kaski sobie trochę uskładaj i leć do burdelu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi