Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

napewno mu wystarczy widok młodej nadobnej laski i nie tylko staje mu na sam widok ale i ma samoistne orgazmy.trzeba by mieć wówczas w surowicy 3000ng/dl testosteronu jak u nastolatków na oddziale młodzieżowym.to by była rewolucha w pobieraniu nasienia do morfologii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, to może być czasowy priapizm i nasieniotok spowodowany minimalnym uszkodzeniem mózgu lub rdzenia kręgowego.wystarczy zakrzep,mikrowylew,niewielki uraz lub miejscowe niedotlenienie któregoś z tych obszarów odpowiadających za układ nagrody w mózgownicy.tak mają wisielce i postrzeleni w głowę.u otrutych to nie występuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego, co pamiętam, marka nie podnieca golizna u ludzi, bo u niego wywołuje wręcz obrzydzenie i agresję ( dla mnie zrozumiałe )

Nie wiem dlaczego nagość miałaby wywoływać obrzydzenie i agresję... No dobra czasem tak. Na plaży dla nudystów po niemieckiej stronie jak się idzie od Świnoujścia - stare baby z cycami po pas i faceci, którym przyrodzenia nie widać spod obwisłych brzuchów.

Natomiast akty bywają piękne. (Moja kobieta też jest piękna nago, lubię na nią patrzeć... nawet pewne niedoskonałości bywają piękne). Ludzkie ciało bywa piękne. A kobiece to już w ogóle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi