Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Doberman, czyli znakiem tym że osoby zdiagnozowane nie mają prawa do życia seksualnego.zakaz ten został narzucony przez ogół prewencyjnie mając chronić społeczeństwo przed genetycznymi zanieczyszczeniami rodem z ideologii wujcia adolfa.jest powiedzenia nagrody darwina iż "idioci" sami się eliminują albo nie mają potomstwa.

Zastanawiające jest to co napisałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dająca satysfakcję i zdrowie psychiczne.

zdrowie psychiczne?lekarz psychiatra w szpitalu tłumaczył iż libido i czynności z nim związane to przejawy nienormalności i objawy choroby psychicznej.

Też tak słyszałem.

Choroba/zaburzenia jest chyba tylko w przypadku zaburzonych preferencji libido.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, spytaj społeczeństwo i lekarza psychiatrę czy osoby z łatką mają dostep i prawo do życia seksualnego.społeczeństwo dąży do eliminacji osób zdiagnozowanych zaniedbując,wykorzystując i izolując oraz zapobiega rozprzestrzenianiu się takichż dziedzicznych schorzeń odcinając dostęp do towarzystwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, spytaj społeczeństwo i lekarza psychiatrę czy osoby z łatką mają dostep i prawo do życia seksualnego.społeczeństwo dąży do eliminacji osób zdiagnozowanych zaniedbując,wykorzystując i izolując oraz zapobiega rozprzestrzenianiu się takichż dziedzicznych schorzeń odcinając dostęp do towarzystwa.

To również jest zastanawiające. I sądzę że prawdziwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko ale i tak społeczeństwo i psychiatria przeginają z tą izolacją i dążeniem do eliminacji ludzi z łatką bo sobie uroili że takie osoby pogryzą więc nie podawać im ręki,urwać rozmowę bo niema o czym.

mark

ten lekarz oznajmiał że każde przejawy libido to przejawy nienormalności i objawy psychotyczne.gdyby doszło w zakładzie psychiatrycznym do jakiegos kontaktu seksualnego między pacjentami to była by rozprawa w sądzie.ci którzy sie tulili do siebie dostawali ładne joby od pielęgniarek i salowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd Ty takie rewelacje bierzesz? Ja jestem psychiczna a robię co chce,mogę się kochać co noc i nikt mnie nie izoluje. Serio, chłopie, ogarnij się, bo wmawiasz sobie jakieś spiski, fikcje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lucy1979 bo jesteś kobietą.kobiety mają zawsze ułatwienie od natury w postaci urody działającej na zasadzie szyldu typu "wilgotna anna 21" wystarczy że faceci przeczytają ten napis i masz "powodzenie" chora czy zdrowa.a faceci to płeć brzydka i zawsze mówi prawdę o sobie swoim wizerunkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lucy1979, z Nieboszczykiem akuat nie ma co dyskutowac...on ma dziwne teorie

Też prawda... Tylko czemu te teorie takie niespójne. Z jednej strony pisze, ze seks to taka smierdząca sprawa, prymitywizm, itp, a z drugiej skarzy się na brak mozliwości prowadzenia życia seksualnego przez osoby z większym uposledzeniem. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na myśli ZERO seksu do końca życia, kochani

W obecnym moim stanie i na Paroksetynie to byłby żaden problem . Dla mnmie nawet i wygoda , ale mam żonę i o jej potrzebach emocjonalno -seksualnych tez musze mysleć i się jakoś starać. Jest ciężko , mało tego seksu ,,, ale od czasu do czasu się pojawia .

Ja bym odstawiła. Lek ma leczyć, a nie kastrować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lucy1979, z Nieboszczykiem akuat nie ma co dyskutowac...on ma dziwne teorie

Też prawda... Tylko czemu te teorie takie niespójne. Z jednej strony pisze, ze seks to taka smierdząca sprawa, prymitywizm, itp, a z drugiej skarzy się na brak mozliwości prowadzenia życia seksualnego przez osoby z większym uposledzeniem. :shock:

ja sie nie skarżę że niemam dostępu do seksu tylko oznajmiam co robi świat ludzi zdrowych z życiem seksualnym ludzi zdiagnozowanych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, nie czytałeś moich postów powyżej?świat ludzi zdrowych dąży do eliminacji ludzi zdiagnozowanych wszelkimi możliwymi sposobami.począwszy od całkowitej izolacji i gwałcenia haloperidolem skończywszy na odcięciu dostępu do jakiegokolwiek towarzystwa celem nierozprzestrzeniania wadliwych genów i społecznej czystości zdrowotnej.jak nikt nie bedzie rozmawiał z "pierdolniętymi psycholami" to nie będzie oczywiście mowy o życiu seksualnym bo kto pójdzie do łóżka z zajechańcem?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi