Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim.

Żyje, nie mam kaca, zalegam w łóżku i planuję w głowie dzisiejszy dzień.

A jak u Was?

Kawa dla wszystkich!

Ps. Przeleciałam wzrokiem ostatnią stronę... czyżby zrobiło się tu gniazdo Moderatorów? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry moderacjo i administracjo :classic_biggrin:
foto_3593d2c7a9efa3bfc982ba6ba10ccb7e.jp 

Strach się odzywać, w życiu nie widziałem tyle zielonych wron :D nie składam powiadomień, u mnie wszystko po staremu, trochę niby się dzieje, ale ogólnie nudy. 

Dziś kolacja z żoną w Paryżu, syn jest na tyle samodzielny, że święta spędza w Japonii, w jūjutsu osiągnął już chyba wszystko, teraz się mu ubzdurało, że chce iść w karate ;/ Nie wiem czy to dobry pomysł ;/ Nie zabronię mu przecież, sztuki walki ma po ojcu.
Dwie córki zostawiliśmy w domu, są ukryte kamery jakby opiekunka coś kombinowała, oczka w głowie tatusia, urodę mają po mamie, dobrze się uczą, nie schodzą poniżej 5.0 
A żona? Ciężko powiedzieć, typowa materialistka, zainwestowała ostatnio w jakieś Szkockie muzea i ujęcia wody, doszło do kłótni, mówię, że woda ma być za free dla wszystkich, ale ona swoje, chce położyć łapy na wodzie, a to już przegięcie. 

Hobbystycznie uprawiam dalej ogródek, cieszę się z własnoręcznie wykopanej studni, nie ma to jak własne ujęcie wody :classic_smile: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lilith napisał:

@tosia_jnie ma reguł :D Po prostu przez te wszystkie lata często tak bywało, że jeśli Modzi pisali w jakimś luźnym temacie, to były to właśnie Wrony ;)

oki, zanotowałam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lilith nawet jak w darkach Jana Powera II obrażają i szkalują? :classic_biggrin: Zdziadziałem ostatnio i nie umiem uszanować poglądów religijnych innych ludzi. 

Z pewnością Pan Kaczyński, o. Rydzyk, św Jan Paweł II, to wielkie postacie, łączy ich ekstremizm religijny, zapędy do władzy, polityki, lubili koty i nie mieli/mają kobiet. Taki pan Jarosław jest szczęśliwy i mu nie przeszkadza samotność :classic_smile: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kia_ sportage matka też rozwaliła tablet :classic_smile: Niewiele umie na nim zrobić, tylko te rzeczy które ją nauczyłem, zapewne jest na niższym poziomie wiedzy informatycznej od Twojej córki. Ekran dotykowy w ogóle nie działa, podłączyłem myszkę przez przejściówkę usb. 

Mój ulubiony wykonawca kolęd siedzi teraz w więzieniu, remixów powstaje mało, nic dziwnego, że święta takie jakieś nijakie. Wrzucam dwie lajtowe (ale +18) perełki :classic_smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, distorted_level68 napisał:

czyli rozumiem, że poruszają twoją wrażliwość, jest to związane z czymś miłym czy wręcz odwrotnie? wiem, że "Lulajże jezuniu" jest taką dość emocjonalną kolędą!

Poruszają, niestety średnio pozytywnie. Moim rozklejaczem jest od lat "Cicha noc", resztę jeszcze jestem w stanie wysłuchać bez guli w gardle.

@Heledore och, Dublin... :105: wprawdzie bardziej kręci mnie przyroda i te wszystkie maleńkie wioski, ale Dublin chciałabym zobaczyć. No dobra, chciałabym zobaczyć każdy skrawek tego kraju! :D i zatańczyć w pubie do muzyki granej na żywo... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłam u starszej siostry na obiedzie. Po obiedzie był tort z okazji skończenia 18-stki przez jej córkę, śpiewaliśmy sto lat, wręczyłam prezent siostrzenicy, zrobiłam jej zdjęcia, potem były ciastka, cukierki i cztery rodzaje różnych ciast, wino i szampan do picia, tylko się martwię, że znowu przytyłam.

Edytowane przez alone05

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.