Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :)

ozesek,

U mnie zakupy tez powoduja dobry nastroj. W zeszlym tygodniu wydałam 600zl w zarze :D hihi

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, drogi poprawiacz humoru. Powiedziałbym że to skrajna nieodpowiedzialność ale ostatni rachunek z empika szepcze z kieszeni: „ Milcz hipokryto” :lol: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik,

Musiałam kupic pare ciuchów bo ide w niedziele na chrzciny... a tak to to kupuje z reguly za okolo 200zl w mcu ciuchów

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem w empiku,dział fantastyka,3 książki mówiły do mnie (w przenośni) "kup nas" ale żydostwo/kurestwo biło mi z oczu.

Nie wydałem ani zł.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, pierdolnik w Wawie poogarniany, wracam do domu jeść i grać w planszówki ze szwagrem. Na WhatsAppie już dostałem info że w pracy sajgon i mam w niedzielę wracać, ale podjąłem strategię podobną jak w przypadku ataku niedźwiedzia: udaję trupa 8) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, w ogóle wybieram się w Twoje rejony w przyszłym tygodniu ( od poniedziałku do środy, ewentualnie czwartku). Narazie plan wędrówki tworzy się w bólach, ale jak byś miała czas, ochotę i wolne to by można gdzieś na piwko skoczyć :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :)

ozesek,

U mnie zakupy tez powoduja dobry nastroj. W zeszlym tygodniu wydałam 600zl w zarze :D hihi

Lusesita skąd jesteś? Czuję, że byśmy się dogadały :mrgreen: Ja tylko jak mam porządny dołek, to nie mam ochoty na zakupy. Tak poza tym to "zakupy" to moje drugie imię :D I LOVE IT :yeah: To tak jak w tej "Zakupoholiczce": jak coś kupię coś ładnego, to świat nagle staje się lepszy :mrgreen: Chociaż na jakiś czas ;) Na szczęście firmy odzieżowe mnie nie zawodzą i ciągle szyją coś nowego :lol:

"Przechytrzyć lęki"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie kupuje chociaz dopiero co kupiłam przez allegro kieckę na ślub i to tyle, buty jakieś sobie skombinuje a co mi tam i tak pewnie skończę boso ahahah

kia ja też mam wesele, pod koniec maja i co najlepsze w środku tygodnia, bo młodzi sobie wymyślili, żeby zrobić wesele dzień przed Bożym Ciałem :? Jeszcze nie kupiłam kiecki. Tzn jest jedna upatrzona, ale nie wiem jeszcze czy wybór padnie na nią, bo chciałabym tym razem ubrać coś "innego" 8)

"Przechytrzyć lęki"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anemon, plan jest mniej więcej taki: Ciechanów -> Wrocek -> Poznań -> Wrocek -> Karpacz -> Szklarska Poręba (tam pewnie łazęgowanie po górach skończę, ale pewności nie mam) -> Wrocek -> Warszawa -> Ciechanów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anemon, w Poznaniu na pewno, we Wrocku raczej nie (czas przeznaczam na "family bonding" ;) ), w Karpaczu wszystko zależy od synchronizacji czasu wolnego z miejscowymi ludkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.