Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, powiem tak . Kwiatków od zaje... no :mrgreen: .

Warunki póki co spoko, mieszkam dosłownie na terenie tej plantacji na której pracuję, jedyne minusy które do tej pory odkryłem to brak wifi i daleko do sklepu (ponad 10 km w jedną stronę). Póki co atmosfera w pracy nawet ok, zobaczymy jak będzie dalej jak się nasi krajanie zaczną zjeżdżać. Narazie jest nas tylko 3 a ma być podobno 15 osób. Wygląda na to, że ja do końca żywota już będę żył w takich akademikowych klimatach :bezradny: .

Lilith, niestety te kwiatki nie pachną. Ale co niektóre fajnie wyglądają. Dziś pół dnia sadziłem jakieś małe krzewinki przypominające nasze jagody, które przyjechały do nas z Afryki.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I teraz, jak za starych dobrych czasów przydałoby się wejsc na darki. Szkoda, ze juz nikt tutaj nie zagada i nnie pisze. Inne watki całkowicie ten pochłonęły. Szkoda. Dobrze sie w nim pisało.

Przypuszczam, że część ludzi może tu czasem wchodzi, ale głównie tylko poczytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, ja tak wczoraj sobie szedłem w tym słoneczku i tak sobie myślałem że dobrze by było jak by już była taka pogoda jak na początek maja, wystarczyło by już tej zimy.

Eteryczna, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :smile:

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mark123, nie, nie logują się. Tak jest dość często - ludzie się wypalają po jakimś czasie. Forum jest dla Nich ważne, kiedy go potrzebują, a później wracają do realności i znikają. Bywa, że część tutaj nie wraca, a bywa też tak, ze po jakimś czasie jednak wracają.

Ja to chyba zapuściłem w internecie korzenie. Forumowe życie na różnych forach prowadzę od 16 stycznia 2008 16:25 (pamiętam dokładnie ten czas).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.