Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Drażnią mnie te wszechobecne święta.

W górach, to w ogóle jest jakaś wariacja. Ja wiem, że w tym okresie sporo się zarabia na branży turystycznej, ale jak słysze w tym momencie słowo "święta", to mi sie niedobrze robi...

Dołączam się do tego, nie znoszę świąt :P

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, trochę zazdroszczę Ci trybu pracy. Już nie pamiętam kiedy nie pracowałam w święta i sylwestra...

Przez ostatnie miesiące miałam zawalone 8 dni w tygodniu - 5 dni pracy, 3 dni szkoły weekendowej. Ferie szkolne to moje jedyne wolne w tym momencie.

Terapeutka się trochę pluła, że ja powinnam odpocząć poza domem, ale nie mam na tyle jednolitej i zorganizowanej paczki znajomych, żeby wyskoczyć w zimie za miasto na spontanie :roll:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie ma zupełnie niczego, co chciałbyś porobić, a nie miałeś wcześniej na to czasu czy okazji?

Coś by się znalazło oczywiście. Chodzi mi o to, że jak siedzę sam w domu to mnie nachodzą myślę generalnie autodestrukcyjne. A po świętach zapewne zabiorę się za malowanie ścian, pomazanych przez studentów, więc zajęcia mi nie braknie. Żeby tylko siły nie brakło

A zagłuszacze myśli, takie jak muzyka i filmy, też nie pomagają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, jutro mam pierwszy dzień wolny od 2 grudnia, więc miodnie. A przy odrobinie szczęścia może i drugi dzień świąt się pobyczę :mrgreen: .

Widzę, że Ty też maraton pracowniczy masz ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.