Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
wiejskifilozof

Dlaczego ja,Trudne Sprawy i inne arcydzieła

Rekomendowane odpowiedzi

Te ostatnie słowo,to ironia.Co sądzicie o tych programach.W stylu jeszcze Ukryta Prawda,Szkoła czy Szpital.Ja przyznam,na przerwie na Pierwszą Miłość zerkam na Szpital.Obejrzałem 10 minut Szkoła,lecz wyłączyłem ,bo mnie skręciło.Czy ktoś na Forum to ogląda.Mam na myśli,to co tu napisałem.I czy zgadzacie się z tym,że te programy pokazują,życie "normalnych"ludzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś oglądałem często, teraz rzadko. Programy te moim zdaniem często pokazują życie mniej lub bardziej toksycznych ludzi. Wyjątkiem są "Pamiętniki z wakacji", tutaj można się pośmiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre odcinki są zabawne :D Pamiętnik z wakacji to chyba najlepsza seria tego badziewia...najzabawniejszy odcinek to ten w którym mężczyzna pomylił bidet z kiblem po chwili cała rodzina zjawiła się w wc żeby zobaczyć jego dzieło :D

Ano i mięsny jeż,mistrz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ja czasem to oglądam,chociaż Szpitala unikam. I tak najbardziej lubię oglądać w tv Świat według Kiepskich

Super serial.Szkoda,że Jolasia nie może być moją dziewczyną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Programy typu Trudne sprawy, Dlaczego ja, Szpital itp są dla ludzi ograniczonych umysłowo, a ci co wymyślają fabułę do tych programów mają nieźle zryte berety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Produkcje dla niewymagającej publiczność. Gra aktorska na poziomie szkolnych jasełek. Pokazuje często przerysowane życie "normalnych" ludzi, aż się prosi podejść do scenarzysty/reżysera i mu zwyczajnie pierdolnąć. Na samym początku jakoś mnie nie denerwowały, czasem zdarzyło się coś obejrzeć, ale jak teraz widzę ile tej tandety się namnożyło, a co gorsza słyszę ją za ścianą, to mnie krew zalewa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

min3maks20, :great::great: A nasze społeczeństwo to ogląda i potem dziwić się, że się cofają w rozwoju i zachowują jak debile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Argish, No racja, ale pozostaje mieć nadzieję, że większość puszcza taki badziew bokiem i ogląda tylko po to by się pośmiać. Bo jeżeli ktoś śledzi te produkcje z zapartym tchem i podczas seansu zaspokaja w pełni swój gust filmowy, to pozostaje tylko współczuć i liczyć, że takich ludzi nie jest wielu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię oglądać te arcydzieła :D

Ale Pierwszej miłości nigdy nie mogę obejrzeć. Chyba nie dorosłam jeszcze do tak wygórowanej pozycji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Argish, Całkiem możliwe, że to emeryci. Nadwyżka wolnego czasu/ samotność i co tu człowieku ci zostaje... pilot, kapcie i Trudne sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lubię oglądać te arcydzieła :D

Ale Pierwszej miłości nigdy nie mogę obejrzeć. Chyba nie dorosłam jeszcze do tak wygórowanej pozycji :)

Ja się kocham w Malwinie.To ta ruda.Gra ją Agnieszka Wielgosz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

min3maks20, Bo jeżeli ktoś śledzi te produkcje z zapartym tchem i podczas seansu zaspokaja w pełni swój gust filmowy, to pozostaje tylko współczuć i liczyć, że takich ludzi nie jest wielu.-sądzę,że niewiele ludzi traktuje te "produkcje"na poważnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, co masz do emerytów :pirate: ? Też się im coś od życia należy ! Więcej szacunku !

-- 11 sty 2015, 16:22 --

Mnie te programy nie wkurzają.

Popieram. Jak komuś się nie podoba, to nie musi oglądać. Wolny kraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :o

Ale ani "Trudne" ani "Dlaczego ja" pod względem bekogenności nie przebijają "Pamiętników z wakacji" :D Tyle, że tego już nie kręcą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi