Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Stalowa Wola] [Tarnobrzeg] [Sandomierz]

madzia250

Rekomendowane odpowiedzi

bylem juz tyle razy u psychiatry ze szkoda gadac wszystkie leki mi szkodza lipa ja mam to tego reflux i sam niewiem cos z brzuchem bo ciagle mnie boli a mialem dwa miesiace fajnie jak bralem mirzaten ale puzniej przestal dzialac on na mnie nawet bylem juz u profesora w krakowie dal mi leki ale wtedu mu tylko powiedzialem ze mam reflux ciagle mnie boli w pepku teraz przepisal mi psychiatra leki ze stalowej woli JXEL i powiedzial ze potych ma mnie niebolec ale on tak gada zawsze sa nietakie az tanie bo paczka 74zlote ale niebralem ich jeszcze bo dopiero zamowilem w aptece a jak dzwonilem do profesora to kazal mi przyjechac i ze da mi naprawde dobre leki ale narazie niebylem u niego bo niemam kasy ja jestem z Gorzyc pozdrawiam pa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ktos z okolic:), niema to jak psychiatrzy, czasem warto poczytac na forum, potem zapytac lekarza co mysli,, ja czasem tak robie,,, tzn robiłem,,, od kiedy zacząłem chodzic do pzp w st woli, przy bazylice,,, porażka... zmieniam lekarza..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jak sie leczylem u takiej babki kolo duzego kosciola w stalowej woli to ona nienadaje sie do niczego tak mnie brzuch bolal po tabletkach ze szkoda gadac a ona mowila ze to niemozliwe teraz lecze sie u stangrodzkiego ale tez facet niemoze mi dobrac takiego leku coby bylo ponim dobrze.jak trafisz na dobrego lekarza w naszej okolicy to daj znac pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ja jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego. To niedaleko :)

Ośrodka terapii uzależnienień od leków niestety nie znam i myślę, że raczej w pobliżu żaden się nie znajduje. Chociaż może, kto wie... Ja się tym nie interesowałam, więc niestety nie pomogę :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi