Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wyłamać się z szeregu.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jesteście silni (psychicznie),by to zrobić.Na przykład przy rodzinnym stole powiedzieć jestem ateistą,lub napisać na forum jestem za PO ?

Przyznanie się, że jest się zwolennikiem partii, która wygrała poprzednie wybory i znowu (jak mówią) prowadzi w sondażach to wyłamanie się z szeregu? Nie rozśmieszaj mnie.

Spróbuj powiedzieć w towarzystwie, że odmawiasz różaniec albo że jesteś zwolennikiem czystości przedmałżeńskiej, to zobaczysz, czym jest wyłamanie się z szeregu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu na forum,oficjalnie 100 % ludzi jest przeciw PO.Przeciw UE,wiem że jest kilku którzy są za PO i za UE.Ale boją się,że zostaną wyśmiani i obrzuceni błotem.To tak samo,jakby w Warszawie,ktoś powiedział że jest kibicem Śląska Wrocław.

W takim razie ja oswiadczam, ze jestem za PO i UE hmmm w takim wypadku chyba potrafie sie wylamac z szeregu :lol:;)

A ha i nawet zaczelam lubic zuzlowcow z Gorzowa hihhihi ;):mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka,

pamiętam kilka lat temu na lekcji modliłem się trzymając ręce złożone jak to do modlitwy. chciałem pomodlić się tak aby nikt nie widział, żeby nie wzięli mnie za jakiegoś nawiedzonego, jednak grupa zauważyła i kątem oka dostrzegłem, że coś tam sobie pokazywali na mnie ukradkiem i nic więcej. ani nie było tego tematu poruszanego później ani nic, więc nie wiem o co chodzi :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba się wyłamywać, to cecha wielkich i wybitnych jednostek. Byśmy dalej w jaskiniach żyli, jakby tak nikt się nie wychylał. Dlatego też bardzo cenię takie osoby, to jest prawdziwe mistrzostwo. Mam nadzieję, że kiedyś sam taki będę. :mrgreen::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jesteście silni (psychicznie),by to zrobić.Na przykład przy rodzinnym stole powiedzieć jestem ateistą,lub napisać na forum jestem za PO ?

Przyznanie się, że jest się zwolennikiem partii, która wygrała poprzednie wybory i znowu (jak mówią) prowadzi w sondażach to wyłamanie się z szeregu? Nie rozśmieszaj mnie.

Spróbuj powiedzieć w towarzystwie, że odmawiasz różaniec albo że jesteś zwolennikiem czystości przedmałżeńskiej, to zobaczysz, czym jest wyłamanie się z szeregu.

To chyba wśród młodych wykształconych z wielkich miast na wsiach( ale nie post pgrowskich) to byś zabłysnęła tym zwłaszcza względem starszych. :mrgreen:

Ale bycie prawiczkiem nie z powodów religijnych w wieku 30 lat to jest wyłamanie się choć niekoniecznie celowe.

-- 07 paź 2014, 19:32 --

Tu na forum,oficjalnie 100 % ludzi jest przeciw PO.Przeciw UE,wiem że jest kilku którzy są za PO i za UE.Ale boją się,że zostaną wyśmiani i obrzuceni błotem.To tak samo,jakby w Warszawie,ktoś powiedział że jest kibicem Śląska Wrocław.

W takim razie ja oswiadczam, ze jestem za PO i UE hmmm w takim wypadku chyba potrafie sie wylamac z szeregu :lol:;)

A ha i nawet zaczelam lubic zuzlowcow z Gorzowa hihhihi ;):mrgreen:

Ja nie mam nic przeciwko głosującym na PO tak samo jak głosującym na ruch narodowy czy SLD, mamy przecież wolność wyboru a ci którzy mówią że tylko i wyłącznie PO jest winne złej sytuacji w kraju i gdyby nie ona to bylibyśmy bogaci jak Niemcy to mają chyba nie po kolei w głowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w podstawówce chyba za bardzo wyłamywałem się z szeregu.Dostawałem od kumpli,manto codziennie.Powód ? nie paliłem fajek i wolałem czytać o zwierzętach niż grać w piłkę.Czy też chuliganić na mieście.Dziś też się wyłamuję wolę obejrzeć Pierwszą Miłość niż mecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pośpieszyłem się, sam przecież jestem często konformistą, choć wynika to z zaburzeń. Jakby to moja psycholog czytała, to znowu by powiedziała, iż wszystko tłumaczę zaburzeniami. :mrgreen:

-- 07 paź 2014, 20:26 --

Infinity, ubiegłaś mnie i post poszedł za późno. :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi