Skocz do zawartości
Nerwica.com

Simple living - proste i oszczędne życie

Psychoanalepsja_SS

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam ogolić się na łyso - zaoszczędzisz wody, prądu na suszenie. Simpl lajwing :D

Myślałeś, że suszę włosy suszarką? :o

W takim razie proponuję szare mydło :mrgreen: Ponoć delikatne ... Daj znać, jak wyglądają efekty tych zmian :mrgreen:

Zobaczę z tym szarym mydłem. Nad efektami dam znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja zwykle myję przed wyjściem ewentualnie przed spaniem (zimno w mokrą głowę by było) :smile: pewnie dałoby się zrobić tak by nie używać suszarki i kiedyś często tak robiłam. Ale włosy mi schną ze dwie godziny :bezradny:

Poza tym chodzi też o to ja układają się włosy ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio jestem uzależniony od techniki, więc trudno by mi było wprowadzić simple living.

Odróżniłbym jednak simple living od życia w biedzie. Ma ktoś pomysł, żeby wypisać w myślnikach czym się różnią te dwa stany? Bo ja dziś już nie mam siły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychoanalepsja_SS Szykujesz nowego avka, może ? :? Ja też tylko ręcznikiem, jakby co ( a właściwie to dwoma :mrgreen: , więc już nie simple )

Zapomniałam poprzednio wspomnieć, że namiętnie używam kremów do rąk :P Z tego powodu, że mam non-stop śliskie łapy ( bez skojarzeń ), popsułam już niejeden długopis he he Za to obywam się bez tuszów, podkładów, pudrów, cieni i innych kosmetycznych gadżetów :lol: Tylko jeszcze te lakiery do pazurów, o których już wspominałam ( tak od pół roku, mniej więcej )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychoanalepsja_SS Szykujesz nowego avka, może ? :? Ja też tylko ręcznikiem, jakby co ( a właściwie to dwoma :mrgreen: , więc już nie simple )

Czy szykuję? Nie wiem w sumie, po prostu stary mnie zaczął wkurzać, bo miąłem wczoraj zły nastrój.

Matka mi zawsze wciskała jakieś kremy i toniki, ale teraz kompletnie ich nie używam, hehe. Nie zauważyłem wyraźnej różnicy, nie ma sensu pompować na to kasy w moim przypadku, a niedoskonałość cery jest w sumie w porządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi