Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

huhuhuh dokladnie tak ale to nie koniec - mozecie sie spodziewac kolejnego wygranego posta 8)

ilez mozna patrze ciagle na te same geby ktore namietnie sie wrzcaja co kilka stron.

milo ze wreszcie ktos to powiedzial na glos nawet ja sama po wrzucie czulam sie zdeka jak taka attention whore : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

huhuhuh dokladnie tak ale to nie koniec - mozecie sie spodziewac kolejnego wygranego posta 8)
ilez mozna patrze ciagle na te same geby ktore namietnie sie wrzcaja co kilka stron.

milo ze wreszcie ktos to powiedzial na glos nawet ja sama po wrzucie czulam sie zdeka jak taka attention whore : D

Na Ciebie się miło patrzy, nie opuszczać się we wrzucaniu om nom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na niektórych forach temat z fotkami userów dostępny jest jedynie dla tych, którzy przekroczyli określoną liczbę postów i to udzielając się w działach tematycznych, a nie lajtowych(by wiedzieć, że faktycznie dana osoba zainteresowana jest psychologią, a nie jedynie lansowaniem się lub podrywem). Takie rozwiązanie uważam za najlepsze. Jeśli jednak temat z fotkami jest ogólnodostępny(dla każdego zarejestrowanego użytkownika, nawet trolla), to wrzucanie fotek przez ludzi nie mających na swoim koncie jeszcze żadnego postu(lub mających kilka) uważam za jak najbardziej słuszne. Niby dlaczego ktoś w takiej sytuacji miałby z tego nie skorzystać?

Jeśli chodzi natomiast o niektóre reakcje odnośnie korzystających z tych możliwości użytkowników, to mają one wg. mnie drugie dno. Gdyby została wrzucona fotka zwierzaka, wówczas obawiam się, że taki post pozostałby bez komentarza w stylu " chce się pokazać jako np. miłośniczka zwierząt i zyskać pozytywne komentarze na swój temat".

Oczywiście wszystko imo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula pokażemy sobie nawzajem dupy co, Ty pierwsza bo ja mam więcej postów

Wstydze się, mogę najwyżej pokazać profil pół dupy z za krzaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoje pół będzie większe niż moje pół i nie zrówna się nam do jednej dupy

-- 24 maja 2014, 03:50 --

no ale można spróbować...oczywiście Ty dajesz z rowem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi