Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

ja utylam po serotaxie prawie dyche .. odstawilam po 3 miesiacach , bo jakby tak dalej szlo to chyba bym nie tylko ciuchy z szafy wywalila wszystkie ale sama bym do niejw eszla :bezradny:

i wcale sie nie objadalam , bo nawet zbytnio apetytu nie mialam , cialo sie rozleniwia .. i mozg , mi sie nawet nie chcialo do wc wstac ;)

teraz juz z gorki z 5 napewno stracilam .. ale to przez wiadomy stres i nerwy bez tabletow

-- 07 paź 2013, 21:28 --

Sayace, ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam, jak zrobię to będzie, musicie wytrzymać :roll:.

zadnej foty na kompie?

nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzi to tak dziwi :D jakbym nie porobila ostatnio zdjęc, też bym nie miała. nie jara mnie kolekcjonowanie wspomnień i tak dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14,

Spotykam sie ze znajomymi, ktos pstryka foty i mam z roznych spotkan mnostwo fot na kompie

Dziwię się, że się dziwisz. Sporo osób z tego forum nie ma życia towarzyskiego, albo ma je w śladowych ilościach, z różnych powodów. To kto ma im pstrykać te fotki? Po za tym zwyczajnie, niektórzy ludzie nie lubią być fotografowani.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ophelia, nie wiem. Mnie dziwi. Spotykam sie ze znajomymi, ktos pstryka foty i mam z roznych spotkan mnostwo fot na kompie, Zreszta wrzucila fote z lustra wiec co za problem zrobic nowa tyle, ze nie przeswietlona

Here we go again.

Cieszę się, że spotykasz się ze znajomymi i robicie sobie zdjęcia ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi