Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14,

Podziwiam zawsze tych co potrafią się odważyć na krytyczne komentarze dotyczące wyglądu. Ja nie mogę się nigdy na to zdobyć i wolę już przemilczeć. Umiem tylko chwalić i to tylko wtedy jak ktoś naprawdę mi się bardzo podoba.

Candy, niezła twardzielka z Ciebie :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotten soul, nie byla moim zamiarem krytyka i mam nadzieje ze malina tak tego nie odebrala. :oops: Juz kiedys pisalam ze widze ja raczej w ciemniejszych wlosach i moim zdaniem byloby twarzowiej. Ale to moje zdanie a najwazniejsze jest zeby ona sie dobrze czula w wybranym kolorze wlosow. Niepokoi mnie tez tusza bo naprawde wedlug mnie nie wyglada to na otylosc a jakies spuchniecie, zatrzymanie wody w organizmie...warto zrobic badania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy ona ma to po neurolepach :bezradny: (otyłość)

Po 200 mg Solianu się tak nie tyje. Również namawiam Asieńke na badania. Nie wygląda to zdrowo.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14,

Ja tak to właśnie odebrałem. Jako konstruktywną krytykę, nie obrażanie. Napisałaś swoją szczerą opinię , która jest po prostu ..nie jest pozytywna jak 99% komentarzy w tym dziale. Nie każdy tak potrafi. W zasadzie mało kto. Ogólnie większość ludzi tu komplementuje, a co niektórzy wręcz słodzą dość często według mnie i jakoś nie czuję, że są w tym szczerzy :? .

Dlatego doceniłem Twoją odmienną opinię. Może źle to odbieram, ale tak właśnie to widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, wlasnie jestem spuchnieta bo woda w organizmie mi sie zatrzymuje leku nie zmienie

Na nadmiar wody polecam

http://i-naturalnie.blogspot.com/2012/03/ziele-ostrozenia-na-bo-gowy-i-usuwanie.html

Nie sugerować się tym gotowaniem przez 15 minut czy tam kąpielami. Ja parzę normalnie pod przykryciem. Smaczne jest, tanie (jakoś koło 3 złotych). Spróbuj, może przestaniesz czuć się jak bomba. Po prochach miałam dokładnie to samo, co Ty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zwracam przede wszystkim na energię bijącą od osoby. Na zdjęciu to słabo widać. Można się domyślać. Dobrze to widać po ruchach osoby.

Więc nie powiem czy idle budzi we mnie inspirację. Ale przypomina mi z twarzy pewną koleżankę z gimnazjum. Ona w ciągu jakiś 8 lat słucha tych samych zespołów. Dżem i jeszcze kilka polskich. Strasznie mnie tym wkurza. Jest tyle muzyki na świecie. Zrobi co chce, ale ja wiem że rutyna to powolny "morderca".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psyche., dzięki ;) no widzisz, a mi tu piszą, że na każdym zdjęciu inny człowiek, co poradzisz :smile:

monk.2000, nie wiem jak się odnieść do tego :P jeszcze mnie w życiu nikt z gimbusiarą nie zrównywał, widać młodnieję jak Benjamin Button ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, chyba jesteście podobne, bo ona z czytaniem ze zrozumieniem miała ciut problemy.

Skoro koleżanka z gimnazjum to się poznaliśmy wtedy, a jak słucha 8 lat to musi mieć teraz.. co najmniej (13-16) + 8 = (21-24).

Ale spoko, mogłaś nie wiedzieć że mam 23 lata, koleżanka też.

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdiagnozowali mi chwiejność, to może w wyglądzie też się objawia

Cholera wie może jest to prawdopodobne w niektórych przypadkach ;) .

Do twarzy Ci z tą grzywką :great: . Pewnie przez tą fryzurę tak młodziutko wyglądasz, bo ja też zauważyłem ten "upływ" lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, szanuj wewnętrzne dziecko. Bądź jak matrioszka, coraz pełniejsza, a nie co raz bardziej "przestrzenna".

Ja mam 23 lata a lubię się bawić z dziećmi. O muzyce rockowej nie porozmawiamy, ani w matematyce wyższej mi nie pomogą. Ale szanując swoją przeszłość czuję się jakby nieśmiertelny.

Ale awatar masz fajny. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi