Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

idle, gdyby nie nick nie poznałabym Cię w tym blondzie. Olu, ładnemu we wszystkim ładnie, ale chyba Cię wolę w takim ostrzejszym wydaniu. A ten kolczyk plus jasny kolor włosów daje taką ekstrawagancką, ciekawą mieszanką ;) Łobuziara z Ciebie ;)

Vett, dzięki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, a co jeśli Ci powiem, że nad nim niedawno był jeszcze jeden? :P

kornelia_lilia, no bo to kontrast chodziło właśnie :D D. mnie dziś zobaczył, to stwierdził, że bardziej jak kobieta, a mniej jak siksa :mrgreen: masz taki ładny profil, mi zawsze będzie widać "rzymski" nos :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, no właśnie, nie wypłowieje mi po tygodniu, spróbuję uzyskać taki lekki różowy odcień :smile: na fanów chyba nie zasługuję, aczkolwiek dobrze się z tym kolorem czuję, dziękuję bardzo :mrgreen:

A jak wypłowieje to śmiało farbuj na rudo, bo ja jestem właśnie fanem tego wizerunku. Tak w ogóle to jesteś kobietą o stu twarzach, bo co kolejne zdjęcie wrzucisz to nie mogę cię na nim rozpoznać. Podobnie mam z normą_baker.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, zrobiliśmy sobie zdjęcie na moście zakochanych w Bydgoszczy. Widać tam kłódki poprzyczepiane do mostu nawet.

Tak , widziałam Marcinku już na fejsie, zdążyłam oblukać :D

Bardzo ładnie, naprawdę imponująco się na tej fotce, w takim otoczeniu prezentujecie :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi