Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Padłem dzisiaj ofiarą przemocy słownej w stosunku do mojej osoby , chyba naprawdę zacznę za chwilę wyciągać prywatne wiadomości aby wyrównać siły , mam dowody na to ,że do mnie pisała większość kobiet , jednak tym faktem jestem zadowolony nie sądziłem ,że to się obróci przeciwko mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alemnie tez pdrywał,

nie popuści niczemu, co się rusza i nie ucieka na drzewo :P

To ja mam się teraz czuć jakaś nieatrakcyjna czy co?

Czy ruszam się za szybko/za wolno?

LE nie martw sie to ja CIEBIE bede podrywać.

Umiesz gotować? Co masz na sobie? :mrgreen:

Nie mam wlasnego samochodu ani mieszkania ale mam poloneza ojca a w pokoju kaktusa i plakat bruce lee :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, poważnie traktuje co do mnie piszecie , przecież opieram się tylko na prawdzie , tylko nie rozumiem dlaczego mną manipulujecie , a tahela to już całkowicie po bandzie pojechała...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra napiszę prawdę , udało mi się dzisiaj wszystkich zmanipulować , nikt mnie nie podrywał , Lilith również do mnie nic nie pisała , ja tutaj umieram ze śmiechu jaka się konwersacja narodziła pełna intryg i tajemniczości , zwyczajnie mi się nudziło i wasze przemyślenia są bezcenne , pozostawiam moje działania jako autoreklame mojej osoby :mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozostawiam moje działania jako autoreklame mojej osoby

W show biznesie panuje taka zasada " nieważne czy mówią o tobie dobrzy czy żle , ważne żeby mówili " więc czemu my użytkownicy mamy z tego nie korzystać ? tym bardziej , że przepadamy wśród 39 tysięcy użytkowników ( z czego 9 tys to amfce ) a każdy z nas potrzebuje być choć na chwilę w centrum uwagi :D tak wiem , że są inne sposoby , ale taka forma autoreklamy jest najbardziej skuteczna , więc ... to ja jestem amfce :twisted: od razu proszę o bana i miejsce w galerii sław forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitu, to Ci powiem tak:Twoja dzisiejsza zagrywka była czymś,czego już nawet nie chce mi się komentować :evil: W ogóle Gościu omijaj mnie jak najszerszym łukiem,bo nie chcę mieć z Tobą nic do czynienia.

Lilith przepraszam , coś czuję ,że bez kwiatów się nie obejdzie , tylko muszę zdobyć adres :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi