Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądam jeszcze raz i jednak coś się znalazło i to nawet nie byle co, jakiekolwiek wrażenie na mnie robią: Sian (the best), amelia83 (usta i dzikie spojrzenie), idle (całokształt), Liz_Vicious (co za wamp :D), shadowmere, isabella_28, Valeria, ALEKS*OLO, malinkajustynka, Natusia, Joasia, dominika92 - czyli ponadprzecietne istoty, tak mi sie tylko zdaje - na podstawie 2h obserwacji tego tematu, patrze wpierw na oczy, potem usta, całokształt twarzy, no i włosy (kobieta z krotkimi wlosami jest dla mnie deklasowana - niczym facet bez jaj), a więc zwracam honor - jest tu kilka na prawdę pięknych kobiet.

A z tej negatywnej strony: slow motion (jakim cudem miss forum, bez urazy - "UFO aka Roswell 1947", albo ja już ślepy jestem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaqzax-3, Tego można się po Tobie spodziewać, ale mógłbyś się trochę zastanowić ,że nie każdy jest takim gruboskórnym ............. jak Ty :evil:

no tak ale tutaj nie ma żadnej mojej złośliwości, starałem się oceniać obiektywnie, na sucho, dodałbym że nawet moje nastawienie było wyjątkowo "optymistyczne", bo wczoraj jednak przesadziłem, z drugiej strony jak ktoś wrzuca fotkę i istnieje ten temat to czemu nie oceniać, przecież chodzi o podniesienie sobie samooceny, ale jak ktoś nie posiada dystansu do siebie i nie potrafi obiektywnie się ocenić to już nie mój problem - większa krzywda to powiedzieć komuś "brzydkiemu" że jest piękny, mi chodzi o prawdę a nie o wzajemne pocieszanie się, ja ze swoimi niedoskonałościami urody musiałem godzić się przez parę lat, mimo że spotykały mnie ostre szykany, takie życie. nie jesteśmy dziećmi by się miziać i pocieszać, prawda jest widoczna na zdjęciach i to jest okrutne, wiem, ale życie takie jest.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wszyscy sa w moim guscie chociaz uwazam, ze dziewczyny na forum naprawde bywaja piekne... ale jak ktos mi sie nie podoba to nie oceniam i nie komentuje. Sama do pieknych nie naleze, mam do tego dystans ale pewnie bym zawarczala gdyby ktos mi o tym przypominal..bo po co? Ja juz to wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma ludzi brzydkich. są tylko ludzie niedocenieni. :evil: i jak ktoś jeszcze raz mi tu napisze, że ktoś jest brzydki, to normalnie się wkurzę! :evil::evil:

-- 31 lip 2012, 16:28 --

ech. za późno. i tak już się wkurzyłam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nic nie ruszy, sam potrafię sobie tak doj**ać, że choćby opluły mnie setki osób to po mnie spłynie.

Dążysz do tego. :)

Jednak takim a nie innym zachowaniem odpychasz właśnie ludzi. Nawet płacąc im za spotkania z Tobą nic nie wskórasz. Czas zmienić coś w sobie.

-- 31 lip 2012, 17:14 --

be_strong, właśnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z tej negatywnej strony: slow motion (jakim cudem miss forum, bez urazy - "UFO aka Roswell 1947".

Ej to nie było ani miłe, ani słuszne więc moim zdaniem- złośliwe. To forum psychologiczne, a Ty jeszcze dop.......sz osobie z i tak zaniżoną samooceną :evil:

Moim zdaniem kolega zaqzax-3 to właśnie sobie usiłuje w tym momencie najbardziej dopierdolić... To takie już bardziej wyrafinowane metody niż zabawy z żyletką etc... Wiem, bo znam kilka podobnych sposobów, aby zgnoić się jeszcze bardziej...

Co się tyczy slow motion, moim zdaniem jest zupełnie w porządku :!:;)

W ogóle mamy tu na forum naprawdę sporo sympatycznych dziewczyn, i jedyny problem to nauczyć się z nimi dogadywać ;):twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shinobi, Krul, Mad_Scientist, DarkAngel - czuję się przy was nikim jeśli chodzi o wygląd :)

zaqzax-3, dzięki, fajnie, że Ci się podobam, ale Twojej buźce niczego nie brakuje, musisz być tylko bardziej miły dla ludzi. :mrgreen:

-- 01 sie 2012, 18:07 --

*Wiola*, zgaduję nogi. Od lewej: fragment nóg New Tenuis, tahela, Lilith , halenore, Wiola, L.E. + jakiś pan. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi