Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Alienated nick od imienia - Monika, wymyślałam na szybko i tak po prostu wyszło... :mrgreen:

Hmmm... W sumie nigdy bym pewnie na to nie wpadł :D Wybacz moje, chyba dość oczywiste, skojarzenia :oops:;)

tahela, znowu całkiem atrakcyjnie nam się tu prezentujesz :D

Ekhm... To kiedy ewentualnie moglibyśmy się spotkać :?:;)

-- 03 lip 2012, 04:39 --

tahela hehehehe :P a ja Was wszystkich zdziwię - do tej pory nie wiedziałam co to "monar", ja to jestem 'udana' :P

To teraz już wiesz :mrgreen:;) Zawsze w razie czego możesz poprosić o zmianę dotychczasowego nicka na inny jeśli nie chcesz, by na przykład ludzie przyklejali Ci już na wstępie krzywdzącą etykietkę ;) -Choćby tylko nieumyślnie ;) Sugerowałbym jednak tego nie robić, bo później już mogę Cię nie rozpoznać pośród przybywających wciąż nowych użytkowników ;)

-- 03 lip 2012, 04:46 --

Są interesujące, fajnie na nich wyszłaś (nie tylko ze względu na "cyrki", na które zwróciła uwagę męska część forum ;)) i wydaje mi się, że nie przekroczyłaś granicy "dobrego smaku".

Pozwolę sobie zauważyć, że męska część forum zwraca uwagę nie tylko na jakieś tam "cyrki" ;) ...No chyba, że ja się tutaj do tej męskiej części trochę nie bardzo już zaliczam ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated nicka nie będę zmieniać... Pozory mylą, zresztą... To tylko forum, niech sobie ludzie myślą, co chcą. Czytając moje wypowiedzi w końcu dojdą do tego, że nie byłam w żadnym Monarze :P A co do Twojej opinii - bardzo dziękuję :) Bardzo miło czyta się takie wypowiedzi na temat mojego wyglądu O.o Od razu dzień wydaje się być lepszy. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem, to kolega już takim młodzikiem znowu nie jest :mrgreen:

*Wiola*, oczywiście, że nie jest ;)

Jest mniej więcej w przedziale wiekowym reprezentowanym również przez szanowną Panią moderator, gdyby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości :mrgreen:

to chyba chodzi o (młody) wiek kolezanek :mrgreen:

Abstrakcja, cieszę się, że przynajmniej na zrozumienie z Twojej strony mogłem tutaj liczyć ;)

Dzięki za wsparcie :twisted:

Rzeczywiście, dopiero zauważyłam, że na upartego można rozumieć to dwojako :mrgreen:

Kiya, nie sądzisz chyba, że nie zdałem sobie sprawy, iż zdanie do którego Twoja uwaga się odnosi skonstruowane jest w sposób, który nasuwa pewne wątpliwości co do właściwej jego interpretacji ;) Akurat trochę mnie już znasz (podobnie jak pozostali :twisted: ), więc przyjmijmy po prostu, że takie pisanie na szybko, przed poranną kawą jeszcze, nie pozostawia zbyt szerokiego pola do popisu ;) -"Pisanie"... "do popisu" :mrgreen:

*Wiola*, Dlaczego? Bo jest stary, ma wąsy i brodę? :mrgreen:

Ale duchem młody jak byk!

*Monika*, rzekłbym nawet, że im starszy, tym młodszy :twisted:;)

... Co by zresztą na temat mojego wieku nie napisać, Monar to fajna dziewczyna (przynajmniej z wyglądu :twisted:;) ), i jeśli podoba mi się Jej zdjęcie, mam pełne prawo dać temu wyraz :!:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekspert_abcZdrowie, może masz jakieś zaburzenia osobowości :mrgreen:

Kiya, jakby mnie wzięli porządnie "pod lupę", może by mi znaleźli niejedną "efkę" :D;) W końcu panuje przekonanie, że na psychologię idą nie do końca zdrowi i stabilni emocjonalnie ludzie. :mrgreen:

A tak poważnie to dobrze mi z samą sobą, więc chyba ZO nie mam, a to, że ktoś uważa, że jestem bezkompromisowa, bo powiedziałam asertywnie "nie", wygłaszając swoje zdanie w pewnej kwestii, to już jego problem, nie mój...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi