Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*,

Monia jesteś obok Wioli , nie ma Darka i Kuby bo byli niedysponowani nie ma Klaudiusza chyba z tego samego powodu i nie ma kolegi Pindy, no Roberta juz nie było i nie ma Sławka,

Infamis,

martwię sie o kolege bo kolega czuwa widzi mnie a później sugeruje ,ze ja foto pstryknęłam na , którym jestem a tak pozpatym kolega miał wpaśc na chwile czy dwie a nie wpadł :nono::nono::nono: ,

nie ładnie

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, Rozumiem ,że to z powody prędkości

:mrgreen:

z pewnosca jak mnie wyszarpało to zostały na szybie , Wiola lepiej niz Holek pędziła w deszczu, jak rajdowiec, zeby nas dowieźć na pociag, ale dała radę , zostajesz oficjalnie najlepszym rajdowcem forum ,

jak ktos sie gdzieś śpieszy to walić do Wioli ona dowiezie tak,że ze spodni wyskoczycie,

:uklon::uklon::uklon: , buźka Wiolus za to

-- 11 cze 2012, 00:04 --

Infamis, Kolega maso? :P

nie dość ,ze maso to jeszcze sado dodatkowo :hide::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*,

Monia jesteś obok Wioli , nie ma Darka i Kuby bo byli niedysponowani nie ma Klaudiusza chyba z tego samego powodu i nie ma kolegi Pindy, no Roberta juz nie było i nie ma Sławka,

Protestuje! Bylem dysponowany poniewaz,mianowicie,aczkolwiek ogladalem mecz Ger-Portugal w tym czasie...;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w końcu znalazłam ten wątek! :yeah: Mam następujące komenty: szkoda , że na zdjęciach grupowych niewiele widać, no i jeszcze missgrabelinka, jaki piękny kolor włosów, uwielbiam taką zieleń, a girl anachronism? Tobie to chyba w kazdym kolorze do twarzy;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi