Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Laima, No Kasieńko, przecież napisałam wyżej ,że mam nadwagę i nie pokażę się teraz :mrgreen:

No , włosy na fotce też nieaktualne bo teraz mam już swojego koloru, nie blond.

:*:*:*

samara22, Kasiu, wyglądasz jak księżniczka! :105::105::105:

Ślicznota z Ciebie :105:

Ładnie Ci w tych kolorkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cóż to za licytacja na nowe fotki! Monika, rozpaliłaś tylko moją ciekawość! Jeżeli o Kasię chodzi, zawsze z zainteresowaniem przeglądam Jej kolejne zdjęcia (mam nadzieję, że nie zabrzmiało to przesadnie podejrzanie ;)). Niestety różnica wieku oraz kilka innych okoliczności nie pozostawiają mi nic innego jak jedynie nacieszyć oko atrakcyjnym wyglądem koleżanek z forum :(.

Ale spoko! Potrafię z tym żyć ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, a czemu TYLKO? Czemu tak piszesz? Czyż przyszłość nie jest przed Tobą?

namiestnik, myślę, że jest to rodzaj reakcji obronnej. Zdążyłem już pogodzić się z faktem swojej nieumiejętności do angażowania się w "zbyt bliskie" relacje z drugą osobą. Wbrew pozorom takie podejście uważam za o wiele zdrowsze. Nie mam zamiaru znów nagle zacząć łudzić się, że "może coś z tego będzie", po to jedynie, ażeby w ostateczności zostać przez kogoś ocenionym jako ten niezdolny sprostać oczekiwaniom strony przeciwnej. Znam ten ból aż nazbyt dobrze. Nie chcę przez to przechodzić po raz kolejny :bezradny:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika, Samara22, z jakieś 2 strony temu,czy może 3 albo 4 strony temu wstawiłem...nowszych nie mam...Zresztą jak bym zrobił to,eh no pewnie byłaby to fotka w tym samym miejscu i w dodatku jeszcze w tym samym ubraniu....nie ma to jak a)brak porządnych ubrań,b)brak własnego aparatu,c)...nie mam gdzie tych fot robić,bo przecież domowych nie będę wstawiał..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic tylko się w Was zakochać;)

Otóż to, otóż to!

-- 02 lis 2011, 11:06 --

a)brak porządnych ubrań,b)brak własnego aparatu,c)...nie mam gdzie tych fot robić,bo przecież domowych nie będę wstawiał..

Witaj w klubie.

Foty pstrykam telefonem, a mój najlepszy ciuch to czarna bluza z lumpa, 10 zł za kilogram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi