Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Mogłabym się założyć ,ale to było by nie fair. Bo tutaj ponoć jest jakiś konkurs na Twoja koronę...A ja w nim nie będę brać udziału .

Nie przepadam za takimi konkursami...

Wolę takie co to trzeba głowę wytężyć =)

Ładne zawsze tak mówią :P

Sowo, trzeba być świadomą wszystkich atutów i je wykorzystywać :smile:

Co, mamy mieć wybory miss najładniejszej z najbrzydszych, czy co? :mrgreen: Jak tak, to żadna zabawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Morphine zaskakujesz mnie i zawstydzasz ! Serio nie będę brać udziału w konkursach związanych z urodą , chyba że na największe wcięcie w talii :twisted: hahahah nie no joke.

Nie umiem się doczekać na jakiś konkurs na opowiadanie etc. :105:

Jak wygrywałam konkursy na felietony to nie dawało mi to satysfakcji, jak bym była miss forum, to bym chyba przez miesiąc z chmur nie zeszła :mrgreen:

Wybacz, to po prostu tak irytuje, jak ktoś ma świetną urodę, gdzie ja muszę tonę makijażu nakładać, żeby wyglądać jak człowiek i totalnie tego nie docenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Źle mnie zrozumiałaś . Wiem że moja uroda nie jest przeciętna, że podobam się innym , ale nie mam sie za jakąś pięknisię , wiem że są kobiety ładniejsze ode mnie .

Ale żaden konkurs który miałby ocenić "opakowanie" nie wpłynie na moje poczucie własnej wartości.

I nie bawiłoby mnie takie uczestnictwo zbytnio. A jak mniemam jest to forma rozrywki.

Wolałabym coś naszkrobać i to wystawić na krytykę . Nad formą pisania można zawsze popracować .

A może odwrócę sytuację " irytują mnie osoby które wygrywają konkursy na felietony i ich to nie satysfakcjonuje, kiedy ja siedzę po nocach ,starając się z całych sił i nic... " .

Wydaje mi się że to nie jest odpowiednie podejście... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Źle mnie zrozumiałaś . Wiem że moja uroda nie jest przeciętna, że podobam się innym , ale nie mam sie za jakąś pięknisię , wiem że są kobiety ładniejsze ode mnie .

Ale żaden konkurs który miałby ocenić "opakowanie" nie wpłynie na moje poczucie własnej wartości.

I nie bawiłoby mnie takie uczestnictwo zbytnio. A jak mniemam jest to forma rozrywki.

Wolałabym coś naszkrobać i to wystawić na krytykę . Nad formą pisania można zawsze popracować .

A może odwrócę sytuację " irytują mnie osoby które wygrywają konkursy na felietony i ich to nie satysfakcjonuje, kiedy ja siedzę po nocach ,starając się z całych sił i nic... " .

Wydaje mi się, że bardzo poważnie podchodzisz do wielu rzeczy, zupełnie przeciwnie niż ja. :roll:

PS: A brałaś udział w jakichś konkursach pisarskich?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo poważnie to zabrzmiało to co napisałaś ... o poirytowaniu .

Interpretacji jest tyle ilu czytelników ;)

Startowałam. Od podstawówki .

Kilka wygrałam.

Chcę wydać książkę .

Biorąc pod uwagę powyższe, nie możesz odwrócić sytuacji, bo Ci wychodzi... ;)

Poza tym osoby, które wygrywały konkursy muszą teraz pracować w sklepie mięsnym..., więc trudno tu o satysfakcję :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi