Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

jetodik napisał(a):

Cytuj:

dream*, dokladnie :-)siedzą cicho jak te trusie w ukryciu

a po co chcecie żeby wrzucali, jest tyle stron erotycznych dla kobiet ze zdjęciami facetów, nie musicie tutaj na takie foty czatować.

A kto tu czatuje na erotyczne foty???

Zielony Ropuch ;) ,,, i wszystko jasne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

light, ale jak to się ma do mojego pytania? :bezradny: Pytałam, kto czatuje na erotyczne foty...

Chyba w tym wszystkim chodzi o to, żeby zobaczyć jak wygląda osoba, która się pisze na forum. Od erotyki to są inne portale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kokojoko,

:shock::shock::shock:

przecież ważne jest żeby poznać kogoś, zobaczyć, a nie od razu czy jest atrakcyjny czy nie.

???

Teraz to już całkiem nie rozumiem... :bezradny: Napisałam, ze "Ludzie z forum" są miejscem, gdzie można zobaczyć jak wygląda osoba z którą piszemy. Co do tego ma ten teks o atrakcyjności???

Myślisz, że jak kogoś polubię i nie spodoba mi się zdjęcie to dodaję do ignorowanych? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, ja przyznam szczerze, że jestem dość zainteresowana jak wyglądają mężczyźni forumowi, zwłaszcza Ci którzy tak narzekają w różnych tematach jacy są nieprzystojni i jak żadna kobieta nigdy na nich nie spojrzy :) Pewnie przynajmniej połowa z nich wcale nie ma się czego wstydzić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, ja przyznam szczerze, że jestem dość zainteresowana jak wyglądają mężczyźni forumowi, zwłaszcza Ci którzy tak narzekają w różnych tematach jacy są nieprzystojni i jak żadna kobieta nigdy na nich nie spojrzy :) Pewnie przynajmniej połowa z nich wcale nie ma się czego wstydzić :)

ale jak już wrzucają jakies zdjęcie to cisza w komentarzach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ostatnio to cisza... ale w męskich fotkach.

ładne dziewczyny wrzucaja ostatnio swoje zdjęcia, po co psuć dobrą passę :P

My dziewczyny również z chęcią obejrzałabysmy forumowiczów, zwłaszcza tych, którzy siedzą w wątku : Faceci, którzy nigdy.... :D

Pewnie byśmy doznały szoku, że są samotnikami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ostatnio to cisza... ale w męskich fotkach.

ładne dziewczyny wrzucaja ostatnio swoje zdjęcia, po co psuć dobrą passę :P

My dziewczyny również z chęcią obejrzałabysmy forumowiczów, zwłaszcza tych, którzy siedzą w wątku : Faceci, którzy nigdy.... :D

Pewnie byśmy doznały szoku, że są samotnikami ;)

albo już by się nie udzielali na tym wątku tylko w wątku "sexoholizm..." :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi