Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się w ogóle stylówa borderline.kowalsky nie podoba.

Tunele, duża ilość kolczyków, tatuaże na buzi, dredloki (na jednej focie) - nie mój klimat. Wiem, że są fani takiego wyglądu ale mnie to odpycha.

Psiaki fajowe i za to plus:) Na 1 focie widać, że psiak szczęśliwy :)

Zdjecie idle, mi się podoba (fajna szminka! Jaka to? :mrgreen: )

MamSwojePoglady, ładna buzia. Masz idealną cerę, zazdroszczę :) W ogóle masz niemal identyczne oczy i usta jak ja :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ja swojego wizerunku nie upubliczniam. Osoby, które wrzucając swoje zdjęcia akceptują fakt, że spotka się to z komentarzem, a ja tego nie lubię (nie ważne czy komentarz pozytywny czy negatywny). Rozumiem jeślibym rozmawiała na PW, miałabym do tej osoby minimum zaufania i ten ktoś chciałby zobaczyć jak wyglądam - być może pokazałabym mu zdjęcie, natomiast publiczne wrzucanie fot nie jest dla mnie - tm bardziej, że kiedyś na innym forum pokazałam fotę i spotkało się to z czymś na co się nie godzę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, a dziękuję :) zauważyłam, że w ogóle tu na forum jest trochę ludzi z GŚ :smile:

lukk79, miło mi :oops::mrgreen:

anna.anakaia, Fajnie, że szczerze piszesz - lubię szczerość! Psy muszą być szczęśliwe bo czasem je bardziej rozpieszczam niż własnego partnera :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

borderline.kowalsky, cieszę się, że doceniasz szczerość. Wypowiedziałam się odnośnie stylu jaki prezentujesz (po prostu ja w innych klimatach siedzę) a nie właściwego wyglądu w sumie ;) A buzię masz sympatyczną (szczególnie na 1 focie z piesem :D)

czerwona-malina, myślę, że w ciut ciemniejszy kolor włosów wyszedłby Ci na plus. Ale to tylko moje skromne zdanie ;)

idle, ale to jakaś limitowana edycja? Dostępne one są jeszcze? Bo jeśli tak to ja lecę jutro do sklepu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w h&m nistety wszystko szybko sie zmienia w chodliwych punktach. jak mialam problem z sukienka, pani powiedziala, ze w takiej Galerii Bałtyckiej np. dostawe maja codziennie :o

no ale kolor szminki boski, to fakt. anna.anakaia, moze szybciej uda Ci sie znalesc ja w internecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że jest więcej chętnych wklejam tu ;) Ja kupowałam w Manhattanie za czasów jak jeszcze mieli tam w H&M kosmetyki, teraz tylko w GB są podobno :(

images?q=tbn:ANd9GcRQn_7BEG5LIwOw3CLbWgwgS16Xp40oDe0tHrmBZQ67fvganAYh

Tylko fioletowa na opakowaniu :mrgreen: Jest bardzo mini ;) Ale za to kosztowała chyba z piątaka więc nie ma problemu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi