Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith,

rotten soul, na blogu to nie jest moje zdjęcie.

No właśnie się miałem o to zapytać, bo nastąpiła u mnie duża konsternacja bo obejrzeniu Twoich fotek w "Ludziach".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith,

Kurde teraz mam niezły burdel w głowie bo tak właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałem ( sprawiało wrażenie autentycznej fotki), teraz muszę się przestawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus,

Rozmyśliła się dziewczyna. :twisted: Bo ostatnio tez była taka sytuacja z inną forumowiczką. Coś nasz Panie nie są zdecydowane. Mogę udostępnić po przelaniu odpowiedniej kwoty na moje konto ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle jakoś dziwnie się "poprzestawiało", chyba jeszcze czyjeś fotki zostały skasowane, te co są ostatnie były na innej stronie, no wiecie o co chodzi mam nadzieję ;)

Ale naleśnik w dalszym ciągu jest na topie ;) A ja jakoś dziwnie nie skojarzyłam wcześniej, że to zdjęcie tej samej osoby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poem,

Być może. Ludzie często tu już kasowali zdjęcia, więc to nic dziwnego. Robi się wtedy więcej wolnego miejsca w temacie i wszystko się przesuwa (szczególnie jak były dużego formatu). Z rozpoznaniem na_leśnika nie miałem problemu.

-- 28 lip 2013, 21:49 --

:lol::nono: cwaniak

To fakt, bystry jestem od małego. Jakieś zalety trzeba mieć w morzu wad ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, jest na to prosta recepta. Przeniesc temat "Ludzie z forum" z dzialu "Witam" do "Poznajmy sie". Nie dosc, ze bedzie sie trzeba zalogowac, zeby tam wejsc, to jeszcze znacznie bardziej bedzie pasowal do tego dzialu niz do tego, w ktorym aktualnie sie znajduje ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi