Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Niemcy Portugalia zbyt duza niewiadomo to nie obstawiam

gdyby nie ja to byś się tak zadłużył w stsie żeby cię do lasu wywieźli zerżli w dupę i zakopali, głuptak łysy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ronaldo smutny, aż mu grzywka opadła :mrgreen:

W następnym meczu wystąpi z piórami do pasa i w pełnym makijażu. Może wtedy będzie dupka widać. Choć i tak nie ma za bardzo na co patrzeć

Edytowane przez Gość

clonazepam -co najmniej 4 mg dziennie

rexetin 20 mg 1-1-0

chlorprothixen15 mg-15 mg-100 mg

propranolol 30 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Policzmy ile druży liczy się w walce o mistrzostwo: Brazylia, Hiszpania, Niemcy, Holandia, Włochy, Francja, Argentyna dorzuciłbym do tego gorna jeszcze Anglię. Każda z tych ekip przy sprzyjających wiatrach i dzięki żołnierskiemu szczęściu ma szanse zgarnąć puchar świata. Jeżeli Belgia ma być czarnym koniem, to naprawde będzie musiała na to mocno zapracować. Z drugiej strony wyniki po fazie pucharowej najczesciej sa nieprzewidywalne.

Muller to prawdziwy morderca w polu karnym, zastanawiam sie dlaczego Guardiola chce sie go pozbyć z Bayernu.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Różnie może być, za dużo człowiek dziwnych wyników naoglądał się podczas poprzednich mistrzostw. Drużyny którym w fazie grupowiej szło jak po grucie, potrafiły w fazie pucharowej wygrać jakiś ważny mecz i nagle zyskać dwukrotnie na sile, przepijają się jak czołg przez kolejne ekipy. Trzeba jednak rozpatrywać też to pod kątem rozgrywek klubowych, wielku piłkarzy miało intensywny sezon, i oni w kolejnych etapach mś mogą tracić formę.

Taki jest Muller, lis pola karnego , zdecydowanie lepszy do lewego o klasę.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ronaldo bez formy( może kontuzja) Suarez kontuzja, Vidal, D.Costa, S. Ramos słabizna czyli największe gwiazdy sezonu ligowego i LM kiepsko przędą a największymi gwiazdami mogą zostać ławkowicze, niewyeksploatowani i mające słabe sezony za sobą Neymar, Van Persie, Balotelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie trza grać u polskiej mafii hobbi skoro takie ciulowe kursy, postawiłem to samo co ci podawałem poza Niemcami, nie wiem kutwa co mi odbiło, że w potęgę Dojczlandu zwątpiłem ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.