Skocz do zawartości
Nerwica.com

123

umuntu

Rekomendowane odpowiedzi

hobbyturysta, znam taka jedna bogata dla Ciebie tylko że musiałbys byc jej pantoflem :mrgreen: Idziesz na to? :D

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, :roll: no to się wkopałam. Cóż musze uderzyc do niej i zapytac czy zechce niejakiego turyste;)

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś ze mną powiosłuje kajakiem po meandrach życia D: a tak na poważnie niedługo mam spływ kajakowy ze znajomymi i wszyscy będą sparowani oprócz mnie D:

łooo:) gdzie masz spływ? z jakiego jestes ośrodka? :mrgreen: i gdzie to sie wybierasz? ja ostatnio byłam na Nysie ale pogoda sie nie udała

nie nalezę do żadnego ośrodka. Po prostu wypożyczamy ze znajomymi kajaki i wypływamy na dwa dni po roztoczańskich rzekach. z noclegiem w głuszy. D: Uwielbiam spływy kajakowe :105:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bardzo bym chcial taka /mamusię/psychoterapeutę wielce rad bym był z tego :)

Amen Siostro!!! :pirate:

I dziwić się, że coraz więcej pierdół wsród facetów. Kobieta nawet jak ma depresję to jest ...silna, a facet to taka...ciota :?

Oj pająku, stąpasz po grząskim gruncie z takimi tekstami.....

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra, a takich normalniejszych kobietek to juz kompletnie nikt nie chce. Buuu.

- a jesteś do "wzięcia "? ;)

Jestem, wiadomo.

powiedzcie mi o co właściwie chodzi w tym wątku, tu sie ogłasza siebie czy co ? Pytam serio :D

Wydaje mi sie, ze och i ach, celem wylania frustracji, jak to cudownie by bylo i teges, a oczywiscie nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, no przepraszam bardzo , ale co jak co pani takich tekstów nie wypada pisac, zagadywałem z zilion razy , waliłem drzwiami i oknami :)

mangiferaindica, a jestes wolna i bogata ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, a jestes chociaz miła i masz ładna buzie i stala prace :P

-- 09 maja 2014, 12:09 --

jakie witrynki sa od poznawania bogatych lasencji :) pytam teoretycznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, no cholera, śpię na pieniądzach. i dlatego przeraża mnie wydanie 3 tys. na sprzęgło i turbinę. Bogatej to tutaj nie szukaj. Od tego są inne witryny.

w jakim aucie, za naprawe turbiny i sprzęgła chca Cie zgolić na 3 tysie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, 3 tysie to prawie 1/3 wartosci Twojego dziecka....poszukaj dobrze, mysle ze w 2tysiach powinnaś sie zamknac na dobrych jakościowo zamiennikach.....jesli bedziesz miał problem z czesciami pisz na priv mam 30procent rabatu w inter carsie i dobre tanie warsztaty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, 3 tysie to prawie 1/3 wartosci Twojego dziecka....poszukaj dobrze, mysle ze w 2tysiach powinnaś sie zamknac na dobrych jakościowo zamiennikach.....jesli bedziesz miał problem z czesciami pisz na priv mam 30procent rabatu w inter carsie i dobre tanie warsztaty :D

właśnie dokładnie jestem tego świadoma, czy to się jakkolwiek opłaca. ale dziecko muszę mieć, uwielbiam jeżdzić. ale dobrze wiedzieć, dzięki za info :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, a jeszcze druga sprawa co jest do wymiany w sprzęgle, czy docisk czy tarcza czy cały komplet i czy turbo da sie moze tanio zregenerowac...w wiekszosci warsztatów gola, nie dosc ze na czesciach doliczaja sobie astronomiczne kwoty to jeszcze mówia ze cos jest do wymiany a nie jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, wpisz szukam sponsorki :szukam: a twoja samotnosc ulegnie diametralnej zmianie, oczywiście przy zaangażowaniu z Twojej strony...bo niestety nic nie będziesz mial podane na tacy :D

-- 09 maja 2014, 14:07 --

kupmitrumne, no przepraszam bardzo , ale co jak co pani takich tekstów nie wypada pisac, zagadywałem z zilion razy , waliłem drzwiami i oknami :)

nie w te okna i drzwi napjerdalasz w ktore potrzeba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzcie mi o co właściwie chodzi w tym wątku, tu sie ogłasza siebie czy co ? Pytam serio :D

Tu raczej piszą osoby, którym w życiu nic nie wychodzi czyli ja też sie do nich zaliczam ;)

-- 09 maja 2014, 13:14 --

mangiferaindica, a jestes chociaz miła i masz ładna buzie i stala prace :P

A Ty wyglądasz jak ten Pan z avka? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, a jeszcze druga sprawa co jest do wymiany w sprzęgle, czy docisk czy tarcza czy cały komplet i czy turbo da sie moze tanio zregenerowac...w wiekszosci warsztatów gola, nie dosc ze na czesciach doliczaja sobie astronomiczne kwoty to jeszcze mówia ze cos jest do wymiany a nie jest :D

Ja jestem kobieta, naprawdę wiele rzeczy ogarniam samodzielnie, ale tutaj to już nie jestem w stanie bez pomocy meskiego gatunku, więc prosze nie krzyczeć. Sprzeglo chyba calosc, bo powiedzieli, ze jest po prostu zuzyte po 170 tysiącach, z turbiny cieknie olej i do regeneracji jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi